Rafael van der Vaart skal igjen ha irritert seg over å ha blitt byttet. Denne gang ut etter Nord-London-derbyet mellom Tottenham og Arsenal på søndag.

- Jeg var forbauset over å bli tatt av banen. Jeg følte jeg hadde spilt en god kamp. Jeg scoret og spilte medspillere igjennom alene med Arsenals keeper tre ganger, sier van der Vaart ifølge Daily Star.

- Jeg er ikke sint og det har ikke oppstått noen spesiell hendelse, men jeg har definitivt hatt en rekke irritasjoner, forklarer nederlenderen.

Van der Vaart ble tatt av banen etter 63 minutter i søndagens kamp, etter at Arsenals venstreback gang på gang kunne utnytte rommet som oppstod på Tottenhams høyreside hvor Van der Vaart spilte.

Ønsker å spille sentralt
Redknapp har brukt Van der Vaart på Tottenhams høyrekant i Aaron Lennons skadefravær, men nå sier den nederlandske landslagspilleren at han ønsker å spille sentralt på banen.

- Jeg ønsker å spille i den posisjonen hvor jeg spiller best. Hvis jeg må følge etter en angripende venstreback hele tiden, kan jeg ikke spille på den måten som passer mine ferdigheter best.

- Søndag var ikke den første gangen jeg ble brukt på kanten og jeg fikk friheten til å bevege meg innover i banen, men man kan se ut ifra målet mitt at det er sentralt på banen jeg har mine styrker.

- Jeg gjør hva manageren ber meg om, men jeg håper ikke dette kommer til å bli en vane, sier han.

Ikke første gang
Det er ikke første gang van der Vaart kommer med kritikk mot Redknapp etter å ha blitt byttet ut.

Flere ganger i fjorårssesongen så vi en forbannet nederlender marsjere demonstrativt rett i garderoben etter å ha blitt byttet ut.

- Jeg spilte godt og syntes ikke det var nødvendig å bytte meg ut. Jeg vil gjerne spille 90 minutter, men det skjer nesten aldri i Tottenham, sa van der Vaart ifølge Daily Mail i mars etter å ha blitt byttet ut mot West Ham.

Det blir nå interessant å se om Redknapp kommer til å reagere på van der Vaarts utspill.