Gå til sidens hovedinnhold

Van der Vaart klar for Spurs

Nå er det klart: Rafael van der Vaart (27) blir Tottenham-spiller.

Onsdag ettermiddag, 21,5 timer etter at det engelske overgangsvinduet stengte, ble det klart at Rafael van der Vaart likevel blir Tottenham-spiller.

Da godkjente Premier League omsider overgangen som skjedde i aller siste minutt før vinduet stengte tirsdag.

Det bekreftes nå av Tottenham.

Åtte millioner pund
Tottenham betaler åtte millioner pund for den nederlandske A-landslagsspilleren, som også var på banen i VM-finalen. Dermed lyktes Harry Redknapp i å hente spilleren som mandag, ifølge Redknapp, var på vei til Bayern München for hele 18 millioner pund.

Real Madrid har benektet dette, men uansett er det klart at Tottenham har skaffet seg en Real Madrid-stjerne som spilte i VM-finalen for bare åtte millioner pund.

Det skal ha vært usikkerhet til siste slutt, og Ståle Solbakkens FC København kunne vært en alternativ stopp for van der Vaart hvis overgangen til London ikke gikk i boks.

Men nå slipper Tottenham og spilleren altså å bekymre seg mer.

Van der Vaart kan nå spille for Tottenham i Premier League og Mesterligaen.

- Kan knapt tro det
Van der Vaart sa følgende til nederlandsk presse da den mulige Tottenham-overgangen ble kjent tirsdag kveld.

- Jeg kan knapt tro det.

- Interessen fra Tottenham kom brått og jeg hadde ikke mye tid til å tenke meg om. Men jeg vil spille fotball igjen, og helst hver uke i en god klubb. Jeg er superfornøyd, sier han videre.

Van der Vaart har tidligere spilt både for Ajax og Hamburg, men gleder seg nå til nye opplevelser i England.

- Jeg er spent på å spille i England. Om det passer stilen min gjenstår å se, men jeg tror at en god fotballspiller kan tilpasse seg, og jeg er veldig stolt over overgangen, sier 27-åringen.

PS. Mer Tottenham, Peter Crouch skadet seg på landslagstrening onsdag, og spiller ikke Englands neste EM-kvalifiseringskamper.

Kommentarer til denne saken