Gå til sidens hovedinnhold

Van der Vaart lengter tilbake

Tottenham-stjernen gjør gjerne comeback for sin gamle klubb, om sjansen skulle by seg.

Han har vært en åpenbaring for Tottenham etter at han ble kjøpt fra Real Madrid for 75 millioner kroner omtrent i det øyeblikket overgangsvinduet stengte i høst.

Og alt har gått bra for Rafael van der Vaart i London. Storspill i Mesterligaen og bøttevis med scoringer og målgivende pasninger.

Har ikke svømmebasseng
Men, nederlenderen lengter likevel hjem. Familien, og spesielt sønnen Damian, savner livet de hadde i Madrid.

- Lille Damian er det beste i livet mitt. Han snakker spansk og engelsk, men sier alltid til meg «Pappa, hvorfor har vi ikke svømmebasseng her? Det er ingen sol her. Det er ikke det samme som Madrid», forteller 28-åringen ifølge Metro.

Van der Vaarts fotomodellkone, Sylvie, reiser stadig frem og tilbake mellom Madrid og London på grunn av jobb.

Møter gamleklubben
Nå skal Rafael også på jobb på gamle trakter. Tirsdag møter Tottenham nettopp Real Madrid på bortebane i kvartfinalen i Mesterligaen.

- Vi har en spesiell kjærlighet for Madrid. Å dra tilbake til Bernabeu for å spille er en drøm for meg. Det blir spesielt, sier van der Vaart.

Van der Vaart ble solgt fra Madrid fordi manager José Mourinho hadde en overflod av midtbanespillere å velge mellom. Men det har ikke gjort at forholdet hans til klubben er dårlig.

Blir gjerne Real-spiller igjen
Og, han ønsker seg tilbake.

- Jeg har spilt i mitt eget land, i Tyskland, i Spania og nå i England. Men, å spille på Bernabeu er unikt, så jeg ville være fornøyd med å dra tilbake til Madrid.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken