RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AMBULANSE: Rafael van der Vaart ble hentet av ambulanse etter å ha fått en ball i hodet. Her fra da han ble presentert som FC Midtjylland-spiller.
AMBULANSE: Rafael van der Vaart ble hentet av ambulanse etter å ha fått en ball i hodet. Her fra da han ble presentert som FC Midtjylland-spiller. Foto: Henning Bagger (AFP)

Van der Vaart måtte hentes av ambulanse på treningsfeltet

Sist oppdatert:
Den nederlandske midtbanestjernen Rafael van der Vaart var uheldig på Midtjylland-trening torsdag. Han måtte rett på sykehus etter å ha fått en ball i hodet.

Den nederlandske midtbanestjernen Rafael van der Vaart var uheldig på Midtjylland-trening torsdag. Han måtte rett på sykehus etter å ha fått en ball i hodet.

Det ble tilkalt ambulanse til treningsfeltet da det viste seg at det var vanskelig å få kontakt med van der Vaart etter smellen. Han fikk ballen i hodet fra kort hold.

- Vi tok ingen risiko. Derfor tilkalte vi en ambulanse og sendte Rafael inn for å bli sjekket, sier FCM-trener Jess Thorup.

Senere meldte klubben at nederlenderen har fått påvist hjernerystelse. Han er utskrevet fra sykehuset, men har fått beskjed om å holde seg unna fotballspill minst en uke.

Episoden skjedde kun en drøy uke etter at lagkameraten Simon Kroon pådro seg hjernerystelse i en intern treningskamp.

- Det er heldigvis sjelden vi opplever denne typen hodeskader. Men uheldigvis er vi blitt rammet av to på kort tid, sier Thorup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere