Den nederlandske midtbanespilleren ble skadet i Tottenhams oppgjør mot Manchester City, og legene konkluderte med avrevet muskel i låret noe som ville bety seks uker på sidelinjen.

På grunn av det, og fordi han ønsker å bruke yngre spillere i Europa, utelot manager Harry Redknapp Rafael van der Vaart ra 25-mannstroppen som skal representere Tottenham i Europa League denne sesongen.

Det likte van der Vaart ikke spesielt godt. Under tittelen «irriterende» på sin egen hjemmeside kritiserer han klubben.

- Spurs kunne i det minste ha rådført seg med meg. Men det er vel ikke noe å gjøre med nå. Jeg får konsentrere meg om kampen mot Liverpool, skriver 28-åringen.

Kampen mot Liverpool sier du? Skulle ikke van der Vaart være ute i seks uker? Jo, men et besøk hos en mirakeldoktor hjemme i Nederland har satt fart på kroppen til mannen med den presise venstrefoten.

- Jeg er ganske sikker på at jeg blir spilleklar da, takket være Dick van Toorn, skriver van der Vaart.

En som ikke blir spilleklar for Spurs mot Liverpool til helgen er midtstopper Michael Dawson. Han skadet akillessenen på trening, og er ute helt til november.

Tottenham åpner sin Europa League-sesong på torsdag borte mot greske PAOK – laget som slo ut Vålerenga i kvalifiseringen. Dersom laget kommer seg videre fra gruppespillet kan Tottenham ta ut ytterligere tre spillere i troppen.

Så det kan fortsatt bli europeisk fotball på van der Vaart.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNettavisenSport&width=292&colorscheme=light&show_faces=false&stream=false&header=false&height=62" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:292px; height:62px;" allowTransparency="true"></iframe>