Gå til sidens hovedinnhold

Van der Vaart til Real

Real Madrid bekrefter at nederlenderen er klar for klubben.

Nederlandske Rafael van der Vaart er klar for Real Madrid. Midtbanespilleren har skrevet under på en femårskontrakt med den spanske gigantklubben.

25-åringen kommer fra den tyske toppserieklubben Hamburg og overgangssummen skal ligge på rundt 120 millioner norske kroner. Spilleren vil gjennomgå en medisinsk test, for så å bli presentert for fansen tirsdag, bekrefter klubben på sine offisielle nettsider.

Van der Vaart, som har spansk mor, er meget fornøyd med å få muligheten til å spille i spansk fotball.

- Søndag kveld ble alt klart og jeg er nå Real Madrid-spiller. Jeg har alltid drømt om å flytte til Spania, fordi jeg har sterke relasjoner til landet, sier Van der Vaart ifølge sin egen nettside.

Playmakeren blir dermed den femte nederlenderen i Real-stallen. Fra før har klubben Arjen Robben, Royston Drenthe, Ruud van Nistelrooy og Wesley Sneijder i troppen.

Sneijder pådro seg en stygg kneskade mot Arsenal søndag kveld og det er ventet at Van der Vaart vil overta landsmannens rolle på midtbanen.

Overgangen setter også fart i spekulasjonene om at Real Madrid nå begynner å bli lei alt oppstyret rundt den mye omtalte overgangen for Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken