Solskjær er i hardt vær om dagen etter Manchester Uniteds rekke med skuffende resultater og prestasjoner før landslagspausen.

ESPN-journalist Mark Ogden er blant dem som mener nordmannen ikke er god nok på det taktiske og tror det kan bli hans bane i jobben som United-manager.

- Oles kampledelse er dårlig. Det har vært så mange eksempler over de siste årene som viser dette - da han satte innpå Fred mot PSG, for eksempel og elendig forsvarsspill i kamper mot Basaksehir, Liverpool, Everton og mange flere, sa Ogden nylig til Nettavisen.

Les også: Kommer med knusende kritikk mot Solskjær: - Han kommer aldri til å få jobbe i Premier League igjen

Blind: - Det er hele problemet

Nå kommer også Danny Blind, far til tidligere Manchester United-spiller Dailey Blind og assistenttrener på det nederlandske landslaget, med kraftig kritikk rettet mot Solskjær.

- Hva er identiteten i dette laget? Hva er planen hans? Det er akkurat det som mangler med Solskjær, sier Blind.

- Det er ingen taktisk plan. Laget hans er ikke i stand til å legge press på motstandere som Manchester City, fortsetter Blind.

Han mener Solskjærs United skaper resultater kun baserer seg på spillere med store individuelle kvaliteter.

- De har disse kvalitetene og det skaffer ofte et resultat for laget. Men det er aldri et resultat basert på lagprestasjoner. Det har ikke sett bra ut i flere kamper. United sliter med å være dominante - det er hele problemet, sier Blind.

Les også: Scholes med klar beskjed til Pogba: - Skjønner meg ikke på det

I siste kamp før landslagspausen spilte United uavgjort mot Everton etter å ha tatt ledelsen. Blind mener Solskjærs taktiske tilnærming etter ledermålet viser mye av problemet.

- Etter at de tok ledelsen mot Everton begynte de å vente på dem på egen banehalvdel. De ønsker å score på kontringer, men det er ikke nok for en klubb som Manchester United.

- Det vi så ser er hvordan de sliter med å få kampen på rett spor igjen etter at Everton har utlignet. De skapte knapt en målsjanse, sier Blind.

- Den legendariske scoringen er ikke nok

Solskjær fikk som kjent en høy status i klubben allerede som spiller - blant annet for den ikoniske matchvinnerscoringen mot Bayern München i Champions League-finalen i 1999.

I desember 2018 ble han ansatt som midlertid manager i klubben etter at Jose Mourinho fikk sparken like før juletider i 2018. Noen måneder senere fikk nordmannen jobben på permanent basis.

Les også: Mener han måtte ta Ronaldo-grep etter Solskjærs valg

Omdømmet Solskjær bygget opp som spiller er grunnen til at han fortsatt sitter i sjefsstolen, mener Blind.

- Vi kan ikke si at Solskjær hadde en lang karriere på toppnivå som manager før United. Ja, han ble mester i Norge (med Molde), men det er et annet nivå.

- Han scoret det legendariske målet i 1999 som hjalp dem til å vinne Champions League. Men det er ikke nok med tanke på det som skjer akkurat nå, sier Blind.

Mener Ronaldo skaper utfordringer

Samtidig uttrykker Blind at returen til Cristiano Ronaldo i sommer har bidratt til å skape ubalanse i laget. Portugiseren er ikke kjent for å være den mest intensive i press-spillet, noe han mener går utover Solskjærs ønske å spille på.

- Solskjær må finne en spillestil i laget der Cristiano fortsatt kan blomstre, samtidig som at laget kan sette motstanderne under press.

- Normalt sett ville man forventet at spissen er den første til å jage forsvarspillerne. Han kan løpe fra en forsvarer til en annen, men laget har mistet orienteringen. De er ikke i en selvsikker struktur nå som Ronaldo er på topp.

Etter landslagspausen venter en tøff rekke kamper for Solskjærs United. Da skal klubben møte Leicester (borte), Atalanta (hjemme), Liverpool (hjemme), Tottenham (borte), Atalanta (borte) og Manchester City (hjemme) i det som trolig blir seks tøffe dueller.