Gå til sidens hovedinnhold

- Van Nistelrooy irritert på Fergie

Ruud Van Nistelrooy liker dårlig at manager Sir Alex Ferguson velger å hvile ham i enkelte kamper for Manchester United. Les saken og si din mening.

Sir Alex Ferguson valgte blant annet å hvile Ruud Van Nisterlooy i 1-1-kampen mot Fulham forrige helg, og det skal ha falt dårlig i smak hos den nederlandske spissen. Ifølge The Mirror skal van Nistelrooy ha blitt kraftig irritert på manageren, og han skal ha gitt uttrykk for sin frustrasjon i garderoben etter kampen.

Det er ikke første gang Ruud Van Nistelrooy blir sint etter å få for lite spilletid. Han har tidligere havnet i klammeri med trener Dick Advocaat etter å ha blitt satt på benken fra start i Nederlands 1-3-tap mot Tsjekkia i en EM-kvalifiseringskamp høsten 2003.

Til BBC har Sir Alex Ferguson tidligere sagt at han vil hvile Ruud Van Nisterlrooy i flere kamper fremover, for å "spare" ham til de viktigste.

Ryan Giggs forstår at Ruud Van Nistelrooy er frustrert, men understreker at Manchester United må stole på manager Sir Alex Fergusons avgjørelser.

- Jeg vet at manageren blir kritisert for å sette Ruud van Nistelrooy på benken, men som jeg har sagt tidligere: sjefen vet best. Jeg har ingen problemer med å respektere hans avgjørelser, sier Ryan Giggs til The Mirror.

Mener du Sir Alex Ferguson gjør rett i å hvile Ruud Van Nistelrooy? Si din mening og les hva andre mener i kommentarfeltet under.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken