RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Nistelrooy kan miste semien

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy risikerer å gå glipp av helgens FA-cupkamp mot Arsenal på grunn av en kneskade. I verste fall kan sesongen være over for nederlenderen.

Kneskaden ble oppdaget da han sluttet seg til Nederlands landslagstropp i forkant av onsdagens møte med Frankrike, skriver The Sun.

Intensivbehandling
Van Nistelrooy har fått intesivbehandling for skaden mens lagkameratene har trent, og United-spissen har dermed gått glipp av begge Nederlands treningsøkter.

Nå fryktes det at skaden er verre enn antatt. Muligens kan hollenderen bli tvunget til å reise tilbake til England i dag for behandling.

Væske i kneet?
Den nederlandske landslagslegen vil ikke kommentere om det er Van Nistelrooys problematiske høyre kne som igjen er skadet. Det var en skade i dette kneet som holdt på å ødelegge karrieren hans for fire år siden. Det spekuleres nå i om det kan ha oppstått en væskedannelse i kneet.

27-åringen skal gjennom en medisinsk test onsdag formiddag for å klarere om han blir klar til innsats mot Frankrike i kveld. Han vil uansett ikke starte kampen. United-manager Alex Ferguson har en avtale med Nederlands landslagssjef Dick Advocaat om at spissen bare skal spille 45 minutter.

Spisstrøbbel
Van Nistelrooy, som har scoret 25 mål for United denne sesongen, pådro seg trolig skaden i søndagens 1-1-kamp mot Arsenal. Nå er det høyst usikkert om Ferguson kan disponere ham til semifinalen mot Arsenal på Villa Park førstkommende helg.

Louis Saha har allerede spilt cup for Fulham og er uaktuell til kampen, mens Ole Gunnar Solskjær fortsatt ikke er 100 prosent etter skaden. Heller ikke Diego Forlan er i storslag for tiden, og det er nok en stor strek i regningen for Fergie om Van Nistelrooy ikke blir klar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere