Gå til sidens hovedinnhold

Van Nistelrooy klar for ny klubb

Nederlenderen forlater Real Madrid.

Interessen rundt Real Madrids Ruud van Nistelrooy har vært stor den siste tiden, og lørdag ble det endelig klart hvem som får gleden av nederlenderens målfarlighet i tiden framover.

Lørdag skrev spissen nemlig under for tyske Hamburg.

- Den 33 år gamle spissen har skrevet under på en kontrakt som varer fram til den 30. juni 2011, opplyser klubben på sitt nettsted.

- En fantastisk klubb
Van Nistelrooy har bare spilt 68 kamper for Real Madrid siden han ble hentet ifra Manchester United i 2006, men har likevel nettet hele 46 ganger for hovedstadslaget.

Flere skader må ta skylden for at spissen har vært mye borte den siste tiden. Real Madrid har også hentet inn en rekke nye stjerner som heller ikke har hjulpet på spilletiden til 33-åringen.

Nå gleder han seg til en ny utfordring.

- Hamburg er en fantastisk klubb, med et sterkt lag og store ambisjoner. Jeg har også fortsatt store ambisjoner, sier den målfarlige spissen.

Vil til VM
Van Nistelrooy har fortsatt et håp om å bli tatt ut i Nederlands tropp til sommerens fotball-VM, og mener at en overgang til Hamburg vil være gunstig i forhold til dette.

- Real Madrid har gjort alt riktig, og sto ikke i veien for meg når jeg ønsket å reise videre. Jeg har hatt en flott tid i Madrid, sier måljegeren.

I Hamburg er man også henrykt over å ha styrket stallen med en notorisk målgjører.

- Ruud har vist at han kan prestere på det høyeste nivået. Jeg er overbevist om at han vil score viktige mål også for Hamburg, sier klubbens trener Bruno Labbadia.

Van Nistelrooy har tidligere spilt for Manchester United og PSV.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut