RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Persie: - Arsenal må handle

Foto: Ian Kington / AFP
Arsenal-stjernen frykter at klubben seiler akterut.

Robin van Persie frykter at Arsenal ikke er gode nok til å kjempe i toppen denne sesongen. Nederlenderen er fullstendig klar over at spillere som Samir Nasri og Cesc Fabregas kan forsvinne fra klubben, og en viktig brikke som Gael Clichy har allerede gått til rivalen Manchester City.

- Må investere
Nå ber han manager Arséne Wenger om å åpne lommeboka.

- Jeg føler at signeringer er velkomne. Alle de andre lagene kjøper kvalitetsspillere, så forhåpentligvis vil vi gjøre det samme. Vi må investere for å henge med. Manchester City og Liverpool kjøper gode spillere, og Manchester United har gjort det i årevis, sier Van Persie ifølge Daily Mail.

Les også: Ferguson gir opp Nasri

Han mener det beste for laget vil være om de får inn flere gode spillere, slik at konkurransen om plassene blir knallhard.

- I en idéell verden vil ingen være trygge på plassen sin på laget. Kanskje kapteinen og keeperen, men ingen andre bør være trygge. Det er alltid bra å ha konkurranse, slik at man alltid må være på hugget, sier nederlenderen.

Handler om signaler
Arsenal har allerede hentet Carl Jenkinson og Gervinho, men Van Persie mener Arsenal må være tøffe og bruke skikkelig med penger for å forsterke laget.

- I disse dager koster gode spillere mye penger. Noen ganger ser man spillere kjøpes for drøssevis av penger, og man lurer på om han virkelig er god. De fleste gangene er de det, men det kan også handle om signalene et slikt kjøp sender til resten av laget, påpeker han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere