Gå til sidens hovedinnhold

Van Persies generaltabbe

Arsenal-spissen prøvde å lokke Rafael van der Vaart til London, men ...

Rafael van der Vaart ble klar for Tottenham etter en hektisk spurt gjennom overgangsvinduet rett før det smalt igjen og haspene ble satt på for godt for i år.

Etter alle solemerker en genial signering for Tottenham, men nå viser det seg at Harry Redknapp & co. kan takke Arsenals Robin van Persie for at 27-åringen takket ja til å flytte til London.

Fint liv i London
Van Persie skal nemlig i lengre tid ha snakket varmt om hvor bra livet er i London, i et forsøk på å få van der Vaart til å melde overgang til Arsenal. Den taktikken kan sies å ha slått temmelig feil, all den tid van der Vaart havnet hos naborival Tottenham.

- Jeg visste om hans interesse for England, og at van Persie hadde snakket med ham om hvor bra det var å bo i London. Jeg tror at Robin forsøkte å overbevise ham om å komme til Arsenal. Men det har slått tilbake på ham nå fordi han signerte for deres argeste rivaler, sier nederlendernes landslagskamerat Arjen Robben.

- De ga ham bort
Robben mener helt klart at Tottenham har skutt gullfuglen med van der Vaart.

- Han er den broen som gjør at Tottenham går fra å være et godt Premier League-lag til å bli et lag som kan slå ethvert europeisk lag på en god da, sier Bayern München-spilleren, som ikke helt trodde sine egne øyne da han så prisen Tottenham skal ha betalt - 80 millioner kroner.

- Real Madrid ga neste bort en av verdens beste spillere - men det er slik de er.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Kommentarer til denne saken