*Nettavisen* Sport.

Van-vittig forbannet på avisene

Foto: SCANPIX/AP Photo/Fred Ernst

Ruud Van Nistelrooy er «absolutt rasende» på oppslagene i engelsk og spansk presse som nærmest melder målmaskinen klar for Real Madrid.

07.06.04 20:16

Etter lengre tids ro rundt overgangsspekulasjonene omkring Ruud Van Nistelrooy, dukket ryktene om at han er på vei til enten Real Madrid eller Barcelona nok en gang opp i pressen i helgen. Det får Ruud Van Nistelrooy til å se rødt.

- Jeg er absolutt rasende på avisartiklene og alt som har vært skrevet om at jeg er på vei til Madrid eller Barcelona. Det gjør meg bekymret at Manchester Uniteds fans begynner å tro på disse ryktene, tordner Ruud til Sunday Mirror.

Han mistenker overgangsryktene stammer fra Spania.

- Jeg vet ikke hvor ryktene begynte, men jeg mistenker de kommer fra Spania. Hvor får folk dette fra? Ryktene har jo ingenting med virkeligheten å gjøre, sier en illsint Ruud Van Nistelrooy.

- Jeg blir!
Ruud Van Nistelrooy påpeker nok en gang at han vil fortsette karrieren i Manchester United.

- Jeg har undestreket på en offentlig pressekonferanse at jeg blir i Manchester United, men når pizza-budet kom med en beskjed i esken om at jeg måtte bli, har ryktene tatt overhånd. Jeg vil nok en gang gjøre det klart at jeg blir i Manchester United. Punktum finale, slår Van Nistelrooy fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.