Gå til sidens hovedinnhold

- Vanskelig å ta medalje nå

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): - Nå har vi gjort det veldig vanskelig for oss selv, erkjente Kjell Inge Olsen etter Vikings andre strake 0-1-tap. Klubben har tatt to poeng på sine fire siste kamper.

Sjekk kampfakta og spillerbørs her!

LILLESTRØM - VIKING 1-0: Vikings målsetning om å ta medalje i Tippeligaen 2003 fikk seg en kraftig smell på Åråsen søndag.

- Vi visste at Lillestrøm ville gå hardt ut og krige i alle dueller. Likevel var vi helt borte de første ti minuttene. Det er underlig at vi kom så sent i gang når vi visste at vi måtte ha poeng, klaget Viking-trener Kjell Inge Olsen etter kampslutt.

Han har god grunn til å være misfornøyd.

Lett å se - vondt å stoppe
Lillestrøm er trolig Tippeligaens mest forutsigelige lag. De slåss og kjemper og ofrer seg i alle dueller - som løver på jakt etter et bytte - fra første til siste sekund. Akkurat som Viking på forhånd visste, og akkurat som de også gjorde på Åråsen søndag.

Kampuret viste ikke mer enn 35 sekunder da kanarifuglene kriget seg til sin første store målsjanse. Plutselig sto Frode Kippe helt alene foran Frode Olsen, men sistnevnte reddet.

Bare to minutter senere var slusene åpne i stavangerlagets midtforsvar nok en gang.

Arild Sundgot fikk tilbudet denne gang. Og Sundgot headet enkelt inn kampens eneste mål. For øvrig Sundgots 38. mål på 124 toppseriekamper for Lillestrøm.

Roste Kopteff
Sundgots scoring var én av ytterst få elementer verdt å nevne i et referat fra denne kampen. Peter Kopteff var den eneste som gjorde ting som kan defineres under begrepet "underholdning". Og høstet også ros for det etterpå.

- Kopteff er en veldig bra spiller, en internasjonal spiller. Han har fart, teknikk og evnen til å gjøre ting på egenhånd. Han er gjennombruddshissig, skrøt Lillestrøm-trener Arne Erlandsen uoppfordret.

Erlandsen var naturlig nok fornøyd med seieren. Men han vil ikke være med på at Lillestrøm nå har sikret seg spill i Tippeligaen også i 2004.

- Vi kan fortsatt rykke ned, insisterte han. Uten å smile.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar