Gå til sidens hovedinnhold

Vant 120.000 i poker

En nordmann som kaller seg RingLord endte på 11. plass i Barcelona Open i poker.

European Poker Tour startet denne uka på sin andre sesong, og i hovedturneringen deltok en rekke nordmenn. Andreas Hagen (28) lå på tredjeplass etter fredagens spill, og endte til slutt på 19. plass.

Førstepremien er på 3,2 millioner norske kroner.

Andreas Hagen var lenge helt i teten, men tapte så og si alt på én pott.

- Jeg fikk par i 5 og satset, ble reraiset av en franskmann og var 90 prosentt sikker på at han hadde AK. Men jeg hadde allerede så mye sjetonger i potten, så jeg synte ham med 55. Jeg traff også en 5'er i floppen, men det kom også to hjerter, og han hadde AK i hjerter. Turnen var blank, men den femte hjerteren kom på riveren, forteller Hagen til TV 2 Nettavisen.

Tre nordmenn endte blant de 27 beste, og fikk pengepremie. "Powermax" ble nummer 23, Hagen nummer 19 og "RingLord" best av de norske med sin 11. plass. RingLord spilte seg nylig også fram til en sterk 22. plass blant nesten 1800 deltagere i online-VM.

11. plassen ga "RingLord" cirka 120.000 kroner.

Sterke pokernavn som Gus Hansen og Carlos Mortensen var også med i turneringen. Mortensen endte på 28. plass, mens Hansen spiller på finalebordet. Frode Fagerlis 72. plass var bleste plassering av spillerne i "The Norsemen", Norges nystartede profflag.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken