RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant i comebacket

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Cecilia Brækhus var tilbake i bokseringen og er fortsatt ubeseiret blant proffene.

Bokseren vant i går sin femte seier som proffbokser. Hun bokser nå i den sterke tyske Sauerland-stallen. De har store håp for Brækhus og ser på henne som en kandidat til verdensmestertittelen om noen år.

Kampen mot Pena Ozuna gikk over fire runder som varte to minutter hver. I fjerde runde måtte håndkleet kastes inn fra motstanderhjørnet. Da hadde jenta fra Den Dominikanske Republikk måttet tåle masse juling.

Cecilia Brækhus som i fire dager før kampen slet med feber, mente nettopp det hadde gitt overskudd til kampen.

- Sett i ettertid tror jeg bare sykdommen ga meg ekstra overskudd til å bokse. På grunn av feberen har jeg ikke fått trent, og det har gitt meg mye energi, sier Brækhus til bt.no.

De fire første kampene bokset hun for Stonehand Promotion og Helge Werøy. Etter at samarbeidet med Werøy tok slutt, hadde hun et opphold i bokseringen. Hun fortalte da at hun var usikker på sin egen fremtid i bokseringen. Gårsdagens kamp markerte dermed comebacket til Brækhus.

- Jeg følte kampen gikk veldig bra. Jeg brukte starten av kampen på å finne ut av henne. Deretter kunne jeg lese boksingen hennes, og da gikk det greit, sier Brækhus.

Les flere sportsnyheter her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere