Gå til sidens hovedinnhold

Vant overlegent - feiret med Bieber

Floyd Mayweather hadde få problemer med å banke Saul Alvarez.

Floyd Mayweather lekte seg til seier mot Saul Alvarez i Las Vegas i natt, og beviste at han fortsatt er verdens beste bokser.

Alvarez klarte ikke å svare på Mayweathers raske bevegelser og eksplosive slag.

Lekte seg
- Jeg fikk aldri taket på ham, det er så enkelt som det. Han er en veldig intelligent bokser og jeg klarte aldri å komme innpå ham, fortalte meksikaneren da han ble intervjuet etter kampen.

Meksikaneren hadde aldri tidligere tapt i bokseringen, og han hadde utrolige 30 knockoutseiere i bagasjen før møtet med Mayweather.

Selv om én av dommerne satte poengsummen til 114-114 etter kampen, så var det egentlig aldri noen tvil om hvor seieren ville ende.

De to andre dommerne hadde 116-112 og 117-111 i favør Mayweather, og amerikaneren så nesten ikke sliten ut etter den 12. og siste runden.

Nattens seier sørget for at Mayweather har vunnet 45 av like mange mulige kamper i karrieren.

Seierherren ville ikke kommentere poengsummen til dommeren som mente bokserne var like gode, men han var glad for seieren.

- Jeg kan ikke kontrollere dommerne. Men jeg vil takke for støtten fra publikum, både meksikanere og alle andre. Alvarez er en god fighter og er bare 23 år gammel. Han kommer sterkere tilbake, sa Mayweather etter å ha herjet med Alvarez.

Mayweather var selvsikker før lørdagens kamp, og mente han er boksingens ansikt.

- Hvis planen hans er å holde presset oppe, kan jeg takle det. Hvis planen er å utbokse meg, så er det ingen som kan klare det. Man må slå meg mentalt, men ingen boksere er sterkere enn meg mentalt, uttalte Mayweather før kampen.

Luksusliv
Mayweather fikk utrolige 245 millioner kroner for å bokse lørdagens kamp.

Amerikaneren lever et liv i luksus, og han bruker klesplagg kun én gang før han kaster dem.

Han flyr rundt med to privatfly, kjøper klokker til tre millioner dollar, og han bytter luksusbil like ofte som andre skifter underbukser.

Etter nattens seier fikk han selskap i ringen av en annen stjerne som også tjener relativt greit med penger.

Tenåringsidolet, Justin Bieber, fikk æren av å vise seg frem i ringen sammen med Mayweather.

Det er ikke første gangen Bieber og Mayweather henger sammen. I 2012, når amerikaneren bokset mot Miguel Cotto, fulgte Bieber sin gode venn opp i ringen. Også den gangen var han med på feiringen i ringen etter at seieren var et faktum.

Kommentarer til denne saken