Gå til sidens hovedinnhold

Vant på hjemmebane

Håpet er å vinne, sa Marina Stanimirov (22) tidlig, og vant dameklassen under helgens Grand Prix tennisstevne på Furuset.

Furuset:Hele fire spillere fra Furuset tennisklubb var med i turneringen, og viste frem tennistalentet på hjemmebane.
Det er deilig å spille her, det er jo kjent dekke og da blir det jo en fordel, forteller hun lørdag morgen, etter å slått Ellen Charlotte Stavseth fra Berg, og avansert videre i turneringen som ble avholdt i tennishallen.
De neste motstanderne som fikk kjenne på Furuset spillerens intelligente og dyktige spill var Helene Amland fra Ullern og Victoria Berge fra Heming, før hun tilintetgjorde Helene Auensen fra NTK i søndagsfinalen med sifrene 6-3 og 6-2.
Staminirov, som akkurat er tilbake fra skade, har ikke satt seg noen store mål for videre karriere innenfor sporten.
-Målet mitt er å være skadefri, men jeg spiller ikke like mye nå lenger, og har ikke satt meg noen spesielle mål for hva jeg vil oppnå på tennisbanen. Jeg studerer fulltid, og det tar mest oppmerksomhet, forteller den vinnende Natur og Miljø- tredje års studenten.

Topp ti i verden

Thale Myhre (12), som debuterte som seniorspiller i denne turneringen, har sine mål helt klare.
Jeg har lyst til å bli en av topp ti spillere i verden innen jeg er 20. Det gikk ikke så bra i dag, fordi jeg gjorde for mange feil. Jeg skal jobbe hardere og bli både sterkere og raskere, forteller hun etter å ha tapt 3-6 og 3-6 for Ullerns Hanne Kroken. Men den unge jenta har ingen problemer med å hente motivasjon til fremtiden, for hennes storebror er nemlig den nybake Norgesmesteren Fredrik Sletting Johnsen.
Han er forbildet mitt. De kaller han bare dyret fordi han er gæren, ler hun og legger til;
Jeg vil prøve å bli like god som han!

Debut to

Også Erica Halvorsen og Veronica Huser entret banene under Furusets fane. Veronica gjorde også sin seniordebut denne helgen, og selv om de ble slått ut tidlig, henger hun ikke med hodet.
Det var morsomt å få være med, og jeg gleder meg til neste gang, mens Erica Halvorsen, opprinnelig Drammen-spiller, avanserte videre til semifinalen, der hun måtte gi finaleplassen til Helene Auensen fra ATK etter sifrene 6-1 og 6-1.
-Jeg valgte å spille for Furuset fordi jeg trengte noe nytt. Det er mange spillere her, og treneren er veldig god.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene