RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant slaget om Nord-Norge

Sist oppdatert:
Medkila slo ut toppserie-laget Fløya i 3. runde i cupen.

MEDKILA-FLØYA 3-1: Medkila spiller i nest øverste divisjon, men divisjonsforskjellen var ikke synlig tirsdag kveld. Medkila vant fortjent 3-1 etter en stor kamp av 31 år gamle Kristin Dalen.

I forrige runde slo Medkila ut toppserie-laget Grand Bodø. I helga vant så Fløya toppseriekampen mot Grand Bodø. Etter tirsdagens seier kan dermed Medkila med rette kalle seg Nord-Norges beste lag - selv om de ligger i divisjonen under de to konkurrentene.

- Det er nok å ta i litt hardt når du sier det. Men det er artig å være med på dette. Cupen er jo bare en bonus for oss, sier Kristin Dalen til Nettavisen.

Vil gjenta cuptriumfen
Medkila og Dalen gikk til topps i turneringen for fire år siden. Da ble også Fløya slått ut på veien til finalen. Spissen utelukker ikke at laget kan gjenta bedriften i år.

- Muligheten vil jo være der så lenge vi er med, og vi må ha troen. Ellers går det ikke. Men samtidig må vi være såpass rutinerte at vi fokuserer på én og en kamp, fortsetter hun.

- Vi får håpe at vi kan gjenta det, men det er fortsatt lang vei til finalen, sier assistenttrener Snorre Loeng.

Involvert i alt
Dalen scoret to av målene selv, og skaffet straffesparket som sørget for det tredje målet i 3-1-seieren.

- Blir det noe feiring?

- De andre jentene hintet om det i garderoben etterpå, men jeg sa at det var greit for dem som var studenter og som ikke hadde jobb og barn. Vi får kanskje ta feiringen etter kampen til helga i stedet, sier hun.

PS: Foruten Medkila er det bare de beste lagene i Toppserien som fortsatt er med i cupen når kvartfinaletrekningen gjennomføres onsdag.

Andre resultater:
Amazon-Sandviken 4-1
Fortuna Ålesund – Kolbotn 1-5
Haugar – Klepp 0-6
Larvik – Røa 0-6
Rapid – Asker 0-7
Team Strømmen – Kattem 7-1
Trondheims-Ørn – Arna-Bjørnar 1-4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere