RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant til å være bortelag

TOPPIDRETTSSENTERET (TV 2 Nettavisen): Lyn er ikke bekymret over at de kommer til å være i mindretall på tribunene i cupfinalen.

Brann er tildelt 6.500 av billettene til cupfinalen, mens Lyn har fått 4.500. I tillegg er nok en stor del av de såkalte «nøytrale» billettene solgt til bergensere. Så at Brann kan ha 70/30-overtak på tribunen er nok et rimelig anslag.

- Nei, vi er jo vant til å være i mindretall. Men jeg er helt sikker på at det kommer flere Lyn-supportere enn noen gang i år. Og vi er veldig lystne på å vise oss fram for dem, slik at de kan få lyst til å gå å se på oss neste år.

- Det er mange skap-supportere der ute, som vi håper kan sette av et par timer til fotball neste år, sier Lyn-trener Hans Knutsen til TV 2 Nettavisen.

Stor fest
Brann-overtaket på tribunene bekymrer heller ikke stopper Tommy Berntsen spesielt mye.

- Vi er vant til å være bortelag i de fleste kampene, vi. Så jeg er ikke særlig bekymra for at det blir bergensk flertall på tribunene. Jeg gleder meg uansett til en stor fest på Ullevaal på søndag, sier Lyn-veteran Tommy Berntsen til TV 2 Nettavisen med et smil.

Berntsen har aldri spilt noen cupfinale før, verken i Tyskland eller Norge. Og han mener det er på tide å vinne noe.

Rundspilt
- Cupfinalen har jo vært den eneste muligheten å vinne noe i Norge de siste tretten åra. Det har jo Rosenborg sørget for. Så dette gleder vi oss stort til.

- Dere kunne jo ha stoppet Rosenborgs seiersmarsj selv, da¿?

- Ja, vi hadde jo sjansen. Og vi spilte jevnt med dem i en time. Men siste halvtimen ble vi regelrett overkjørt. Da leverte Rosenborg sitt beste spill på veldig lenge.

- Det som var bra med det sett fra vår side, var at unggutta våre fikk sett hvilket nivå de må heve seg til for å henge med i toppen av Tippeligaen, sier Berntsen.

Lover godt
Han mener Lyns mange unge spillere lover veldig godt for klubbens framtid.

- Vi har jo svingt voldsomt i prestasjonene. Og det er helt naturlig så lenge vi har så mange unge spillere. Tar vi cupen, så har vi gjort en bra sesong. Og klarer vi å beholde unggutta, så kan dette bli veldig bra framover.

- Det er tross alt ikke mange lag som har 18-19 åringer som alt kan vise til over 40 kamper i Tippeligaen, understreker Berntsen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere