Gå til sidens hovedinnhold

Vant uten å imponere

Oslo Øst er tilbake på tabelltoppen etter seieren over Frigg mandag.

- Vi visste at 1. omgang ville bli tett og tøff. Frigg er inne i en god periode og har fått opp selvtilliten, sier Oslo Østs sportslige leder, Stein Madsen.
For hjemmelaget slet før pause mot svakt plasserte Frigg. Oslo Øst spilte uinspirert og virket ikke særlig interessert i å benytte sjansen til å få et lite forsprang i forhold til Raufoss og Lørenskog.

Spisskompetanse

Espen Schjerven var flyttet opp som spiss for anledningen, og fikk vist at han er en god avslutter. Først vant han en duell mot keeper Yngve Rekdal og midtstoppet Lahai Fallay, fikk retur og satte inn 1-0 i kampens 68.minutt.
Ni minutter senere økte han til 2-0 etter at innbytter Kjell Roar Kaasa gjorde alt forarbeidet.
- Etter at vi tok ledelsen, synes jeg at vi kontrollerte kampen og vi fikk den kamputviklingen vi hadde sett for oss, sier Stein Madsen.
Oslo Øst kjørte på og Frigg hadde lite å stille opp med.
- Vi forsøkte å få Frigg til å løpe imellom for å slite dem ut. Og det lyktes vi med.

Spektakulært

Boye Sørensen var på vei mot sin første scoring for Oslo Øst da han stusset en corner mot mål, men Morten Enge dukket opp og hjalp ballen over streken.
Så avsluttet Pål Rustadstuen med det eneste som vil bli husket fra mandagens oppgjør. På overtid klinte han ballen i krysset fra 20 meters hold.
Oslo Øst leder med to og tre poeng på Raufoss og Lørenskog når syv serierunder er igjen.
- Vi ser på Raufoss som den tøffeste konkurrenten, sier Madsen.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant