Vant uten stjernene

Foto: SCANPIX/EPA/JEFF KOWALSKY

Indiana Pacers var likevel ikke avhengig av stjernene Ron Artest, Stephen Jackson og Jermaine O'Neal for å vinne basketkamper. I natt vant et stjerneløst Pacers over Boston Celtics.

24.11.04 07:28

INDIANA PACERS - BOSTON CELTICS 106-96: Mange trodde Indiana Pacers skulle ligge igjen med brukket rygg etter at NBAs kommisjonær David Stern hadde avsagt sin dom etter bråket mot Detroit Pistons.

Lange utestengelser
Lagets tre store stjerner, Ron Artest, Stephen Jackson og Jermaine O'Neal fikk alle lange utestengelser, og få trodde Pacers skulle klare å henge med blant de store uten dem.

Men i sin første kamp uten sine mest profilerte spillere, viste resten av troppen at de kan spille basket de også.

Jamaal Tinsley var tilbake fra skade og spilte kanskje sin beste kamp i NBA noen gang. Med 29 poeng, var han bare ett poeng fra sin egen poengrekord.

Ny poengrekord for Jones
Unge James Jones hadde aldri scoret mer enn tolv poeng i NBA før nattens kamp, men med ekstra ansvar på skuldrene, svarte han opp med 22 poeng mot Celtics.

- Vi vet vi vil mangle noen nøkkelspillere en stund fremover og noen andre av guttene vil prøve å ta vare på sjansen de får nå. Innsats var nøkkelen i kveld og det kommer til å være nøkkelen gjennom hele denne tøffe tiden, sier Tinsley etter kampen.

Pinlig tap
Paul Pierce ble toppscorer for Celtics med 20 poeng, og han var skuffet etter tapet.

- Jeg vet ikke om vi undervurderte dem. De kjempet oss i senk og vi ble frustrerte og mistet fokus. De gjorde det de måtte for å vinne. For meg er dette et av de tøffeste tapene jeg har vært ute for. Det er veldig vanskelig å akseptere, sier han.

Resultater:
Washington Wizards - Toronto Raptors 102-86
Indiana Pacers - Boston Celtics 106-96
Miami Heat - Portland Trail Blazers 87-99
Denver Nuggets - New Jersey Nets 90-88
LA Lakers - Milwaukee Bucks 100-96
Charlotte Bobcats - Detroit Pistons 91-89
New York Knicks - Atlanta Hawks 104-88
Minnesota Timberwolves - Seattle SuperSonics 92-103
Sacramento Kings - Houston Rockets 102-96
Golden State Warriors - New Orleans Hornets 94-95

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.