PARIS SAINT-GERMAIN - NICE 0-0:

Det var duket for toppoppgjør i Ligue 1 onsdag kveld da ligaleder PSG fikk besøk av Nice på Parc des Princes. Etter et sjansesløseri uten like endte kampen imidlertid uten scoring.

Nærmest av alle var Nice sin danske spiss, Kasper Dolberg, som på åpen kasse fra tre meter headet ballen i stolpen.

- Det er ikke mulig at Dolberg bommer der! Det er en større prestasjon å bomme enn å score, sa en nærmest sjokkert Direktesport-kommentator Robin Haugen.

Se muligheten i videovinduet under:

Store muligheter

Det var Dolberg som etter ni minutter som kom til kampens første gode mulighet da han sendte PSG-målvakt Gianluigi Donnarumma i full strekk. Spissen tok med seg ballen framover før han fra 20 meter siktet mot krysset. Donnarumma fikk imidlertid avverget med en god redning.

Se Ligue 1 med et abonnement med Nettavisen Pluss.

Deretter var det Mbappés tur til å teste Walter Benítez i Nice-buret etter 26 minutters spill. Messi fant franskmannen ute til venstre, som prøvde å plassere den nede i det høyre hjørnet. Denne gangen var det imidlertid Nice sin målvakt som viste solide keepertakter.

Få minutter senere fikk Andy Delort en enorm sjanse til å sende gjestene i ledelsen. Høyreback Jordan Lotomba prikket et innlegg på hodet til spissen, men dessverre for Nice gikk headingen rett på Donnarumma.

Les også: To Premier League-kamper ble utsatt etter medisinske nødstilfeller på tribunen

Like før pause kunne Hakimi sørge for PSG-ledelse inn i garderoben, men fra fin posisjon blåste høyrebacken ballen over mål.

- Sjansesløseriets aften

Etter hvilen satte PSG opp et ekstra gir og både Angel di Maria og Nuno Mendes kom umiddelbart til gode muligheter. Spesielt førstnevnte fikk en gigantsjanse da han kom alene gjennom med Benítez. Den argentinske burvokteren reddet imidlertid mesterlig.

Les også: Går knallhardt ut mot norsk fotball: - Utenlandske klubber sitter jo og ler

Like før timen var spilt var det Dolberg sin tur igjen til å misbruke en eventyrlig mulighet. Dansken ble servert på tre meter, men headet ballen i stolpen.

- Har du sett for en miss fra dansken! Han skal bare styre den inn i åpent bur, men han greier å treffe stolpen. De mulighetene der må Nice ta vare på! Ai, ai, ai! utbrøt Haugen.

Om ikke det var nok kom Mbappé til en ny enorm mulighet noen minutter senere. Messi spilte franskmannen gjennom, men avslutningen gikk like utenfor.

- Det er sjansesløseriets aften på Parc des Princes, kommenterte Haugen.

Syv minutter før fulltid fikk også Messi sin mulighet til å avgjøre toppkampen, men fra godt hold sleivet argentineren totalt og sendte ballen langt opp på tribunen.

Dermed endte det utrolig nok 0-0 på Parc des Princes.