Gå til sidens hovedinnhold

- Vår beste avtale noensinne

Endelig penger i kassa for Norges Skøyteforbund.

Norges Skøyteforbund (NSF) har slitt med å skaffe sponsorinntekter. Derfor hentet de nylig inn den tidligere toppløperen Eskil Ervik.

Han har tatt mål av seg til å tredoble markedsinntektene i løpet av et par år.

Les også: - Verdt tre ganger så mye

Og allerede begynner ting å falle på plass. Tirsdag kunne presentere Statnett som ny generalsponsor. Avtalen gjelder ifølge en pressemelding frem til og med sesongen 2012/13 og har en verdi på omkring fem millioner kroner per sesong, inkludert prestasjonsbonuser.

- Vi er svært fornøyde med å ha inngått vår beste sponsoravtale noensinne, sier skøytepresident Vibecke Sørensen i pressemeldingen.

Budsjett: 7,5 mill.
- Vi ønsker med denne avtalen å bidrar til at NSF kan utvikle neste generasjons skøyteløpere, akkurat som Statnett skal utvikle neste generasjons sentralnett – motorveiene i norsk kraftforsyning, sier konsernsjef Auke Lont i Statnett.

- Vi er svært glade for å få Statnett som vår nye generalsponsor. Det betyr mye for den sportslige satsingen at vi får en samarbeidspartner som vil være med å satse hardt frem mot lekene i Sotsji, sier landslagstrener Jarle Pedersen.

Skøyteforbundet har et markedsbudsjett på 7,5 millioner inneværende år.

- Viktig signal
Markedssjef Eskil Ervik har bare vært involvert i sluttfasen av prosessen med Statnett.

- Jeg er veldig glad for at et så solid firma går inn i norsk skøytesport. Det er et viktig signal, sier han til Nettavisen.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken