RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Var enig med Arsenal - ender i City?

Foto: MIGUEL RIOPA (Afp)
Sist oppdatert:
Manchester City kan være i ferd med å gjøre et kupp.

I 2010 var den montenegrinske forsvarsspilleren Stefan Savic på prøvespill i Arsenal, og var såpass god at Arsenal ønsket å hente ham samme sommer.

Men den overgangen gikk i vasken.

Nå ser det imidlertid ut til å bli Premier League-spill på 20-åringen likevel. Ifølge Sky Sports er nemlig Manchester City ut etter unggutten, og har lagt inn et bud på rundt 56 millioner kroner.

Partizan Beograd krever imidlertid rundt 80 millioner kroner for spilleren, men om City virkelig ønsker spilleren blir neppe mellomlegget på 24 millioner noe stort problem.

Et større problem er det at Partizan Beograd ønsker å beholde spilleren til etter at Mesterliga-kvalifiseringen er unnagjort, før de lar ham gå til England. Spiller han for Partizan i Mesterligaen kan han ikke brukes av Manchester City i samme turnering.

- Savic er fortsatt her med oss, og ingen avtale er gjort, understreker sportsdirektør i Partizan Mladen Krstajic overfor avisen Blic.

Savic regnes som en av de mest lovende unge forsvarsspillerne i Europa, og har rukket å få med seg seks landskamper for Montenegro. Blant annet spilte han hele kampen da Montenegro klarte 0-0 mot England på Wembley.

Har du lyst til å forandre fotballreglene? Fortell oss hvilke her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere