Gå til sidens hovedinnhold

Var i samtaler med Manchester City

Brendan Rodgers kunne blitt assistenten til Roberto Mancini.

Søndag møtes Manchester City og Liverpool til storkamp i Premier League.

Begge lag er avhengige av et godt resultat for å ikke tape terreng til lagene foran seg på tabellen.

I forkant av kampen forteller City-manager Roberto Mancini at Liverpool-manager Brendan Rodgers kunne ha vært hans assistent i klubben.

Slik ble det ikke, men italieneren er full av lovord om hans unge trenerkollega.

Hadde samtaler
For tre år siden møttes de to managerne til samtaler i Milano. Temaet skal ha vært en stilling som assistenttrener for Mancini i Manchester City.

- Jeg snakket med han om jobben, men for meg var det enklere å ansette David Platt fordi jeg har spilt med han. Jeg kjente han veldig godt og David snakket italiensk, sier Mancini ifølge The Guardian.

Rodgers imponerte mange med jobben han gjorde i Swansea forrige sesong. Manageren foretrekker å spille attraktiv og leken fotball, og han har flere ganger vært og hentet inspirasjon hos Barcelona.

- Jeg var imponert over Brendan. Han imponerte meg fordi han kan veldig mye om fotball, og han har de siste to årene vist at han er en veldig god manager. Jeg er ikke overrasket over at han ble Liverpool-manager, fortsetter italieneren.

Tror på United-sprekk
Manchester City ligger syv poeng bak byrival Manchester United på tabellen før helgens Premier League-runde.

Den rutinerte City-manageren tror forspranget vil minske betraktelig innen utgangen av feburar.

- Når vi kommer til slutten av feburar tror jeg forspranget vil være veldig, veldig lite. Ingen lag har sikret mesterskapet allerede i januar. Vi må fortsette å kjempe helt frem til april, forteller Mancini.

City-manageren tror hans eget lag vil ha en fordel i forhold til Manchester United denne våren fordi City ikke lenger er med i Champions League.

United skal møte Real Madrid i neste runde av Champions League, og italieneren tror byrivalen vil være mer slitne enn hans eget lag i februar og mars.

- Jeg tror at seriemesterskapet kan være avgjort i løpet av febuar og mars, avslutter Mancini.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '18uhbl7spnszz178rommfpoxlv', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-18uhbl7spnszz178rommfpoxlv', 'eplayer14');

Kommentarer til denne saken