RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Var rasende på NFF

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Ståle Solbakken ville i verste fall betale seg ut av kontrakten med egne penger.

Lørdag ettermiddag inviterte Norges Fotballforbund til pressekonferanse på Ullevaal stadion. Der ble det offentliggjort at Solbakken vraket landslaget og skrev under kontrakt med Bundesliga-klubben Köln.

Les også:Semb antyder at Drillo er favoritt.

Det har blitt spekulert i om NFF skal ha krevd 20 millioner kroner i kompensasjon for den kommende landslagssjefen. Det skal være sannhet i disse ryktene, som nå også bekreftets av to uavhenige kilder VG har vært i kontakt med. Det svimlende høye startkravet skal ha fått Solbakken til se rødt, fordi han mente fotballforbundet prøvde å sabotere overgangen til den tyske klubben.

Ifølge VG skal Solbakken i løpet av forhandlingsperioden ha sagt at han ikke ville ha noe mer med NFF å gjøre og gjorde det klart at han ville bryte kontrakten uansett. Han var også beredt til å betale seg ut av kontrakten med egne penger om det skulle vise seg å bli nødvendig.

Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Paul Glomsaker, forteller på sin side at de aldri kom med et eksakt krav.

- Det kan være at vi hadde et regnestykke på kostnader. Men det var aldri noe krav. Vi fremsatte aldri noe eksakt krav overfor Köln. Og når vi begynte å forhandle var det helt andre summer vi opererte med. Hadde vi satt et slikt krav tror jeg de (Köln red.anm.) hadde reist hjem umiddelbart, sier Glomsaker til VG.

NFF og Köln kom til slutt til enighet om en avtale som skal ha gitt fotballforbundet, ifølge VG, et sted mellom seks og syv millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere