Kokslien startet helt nede på 21.-plass etter hoppdelen, 1.06 bak teten. Likevel vant han søndagens verdenscuprenn i kombinert.

27-åringen fra Lillehammer var sterkest på oppløpssiden i østerrikske Ramsau etter å ha tettet hele forspranget til konkurrentene.

I spurten nedkjempet han franske Jason Lamy-Chappuis etter en durabelig duell.

- Dette var bra saker. Bakken her er litt spesiell og det skiller lite etter et hopprenn. Jeg visste jeg hadde muligheten til å hente inn de foran, sier Kokslien til Nettavisen.

- Ekstra artig
- Jeg var sugen på å gå skikkelig i kjelleren for å vinne i dag. Ekstra artig var det at jeg vant etter spurt. Det er noe jeg har jobba mye for å bli bedre på, tilføyer vinneren.

At han har trent på spurten var tydelig å se da en såpass rask konkurrent som Lamy-Chappuis måtte strekke våpen på slutten.

- Nå har jeg vunnet to av to spurter i år. Det er helt klart deilig å vite, sier kombinertløperen til Nettavisen.

- Jeg har trøbla litt før i sesongen. Men her nede har jeg fått til en bra helg. Jeg har visst lenge at jeg er i bra slag, så det var deilig å få vist det i konkurranse.

Nå venter juleferie før opptakten til VM i Val di Fiemme starter opp med nye verdenscuprenn i begynnelsen av januar.

Et steg opp
Med triumfen tok Kokslien et steg opp til toppen av pallen etter lørdagens andreplass.

Da var det Magnus Moan som kunne juble for seier.

Hjemmehåpet Mario Stecher tok tredjeplassen søndag. Jan Schmid ble nummer ni, mens Magnus Krog fulgte på 14.-plass.

Håvard Klemtsen gjorde et godt hopprenn, men klarte ikke å forsvare tredjeplassen fra bakken. Finnmarkingen endte som nummer 18, mens Moan måtte ta til takke med 21.plass.

Moan mistet ledelsen i verdenscupen sammenlagt til Lamy-Chappuis søndag. Kokslien klatret til fjerdeplass.