Varmet opp med knivkasting

Foto: (scanpix)

Chelsea tar imot Besiktas til Champions League-dyst i kveld. Det tyrkiske laget har hatt alt annet enn en ideell oppladning.

Besiktas har forsøkt å holde et lokk over episoden, men internt bråk kommer alltid ut. På en trening nylig skal spissen Ahmet Dursun angivelig ha kastet en knivliknende gjenstand, som blir brukt under vasking av fotballsko, mot sin italienske lagkamerat Federico Giunti. Foranledningen var visstnok en heftig takling av sistnevnte.

Dårlig oppladning
Det er neppe ideell noen oppladning for laget, som trenger tre poeng mot Chelsea for å vinne gruppen. De vant også det motsatte oppgjøret på Stamford Bridge med klare 3-0.

Chelsea varmet opp med poengdeling borte mot Leeds i helgens Premier League-oppgjør.

Manchester United er allerede klare for neste runde av Mesterligaen, men de vinner gruppe E med seier over Stuttgart i kveld. En gruppeseier vil gjøre neste runde i det gjeveste selskapet lettere.

Selvtillit
United har like mange poeng som Stuttgart, men Stuttgart leder gruppen på bedre innbyrdes møte. Uavgjort holder derfor for tyskerne.

United fikk fornyet selvtillit med 4-0-seieren over Aston Villa, i en kamp der de regjerende mestrene aldri måtte slite. I tillegg scoret både Ruud van Nistelrooy og Diego Forlan to mål hver, noe som skulle borge for mye offensiv fotball på Old Trafford.

Det er ventet at sir Alex Ferguson vil spare noen av sine beste spillere, med tanke på viktige Premier League-kamper som kommer, men Paul Scholes vil trolig spille fra start.

Kveldens kamper:

Gruppe E: Rangers-Panathinaikos, Manchester United-Stuttgart
Gruppe F: Real Madrid-Porto, Partizan Beograd-Marseille
Gruppe G: Besiktas-Chelsea, Sparta Praha-Lazio
Gruppe H: Milan-Celta, Brugge-Ajax

TV 2 Nettavisen følger alle kampene direkte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.