RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler dialog med Bakke

Sist oppdatert:
Med fem spillere som har avtaler som løper ut i 2007 har Brann lært av sine feil. Nå skal spillerne med 2008-kontrakter snart kontaktes. Sjekk hvem det gjelder.

(iBergen.no): Bengt Sæternes, Martin Andresen, Erik Huseklepp, Robbie Winters og Olafur Örn Bjarnason har alle kontrakter med Brann som går ut i løpet av 2007.

Ferdig i Brann
Dette har ført til en drøss med spekulasjoner i media og et hav med telefoner til sportslig leder Roald Bruun-Hanssen. Med å vente såpass lenge med å fornye avtalene har Brann malt seg opp i et hjørne.

Stortalentet Erik Huseklepp kan ryke for Brann, i tillegg har Bjarnason sagt at han er ferdig i klubben etter denne sesongen. Winters forsvinner trolig også, mens Sæternes og Andresen ennå sitter på gjerdet.

Brann har lært av sine feil. Nå varsler de at umiddelbart etter at overgangsvinduet har stengt (31. august) vil de innlede dialog med de spillerne som har avtaler som går ut etter 2008. Dette gjelder Eirik Bakke, Cato Guntveit og Erlend Hanstveit.

- Mas på spillerne


- Straks vi har fått ordnet alt med dette vinduet i høst skal vi snakke med dem det gjelder. Vi har ikke lyst å komme opp i samme situasjon som nå. Det er ikke en god situasjon. Det har blitt mas på spillerne og for gruppen, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Han forteller også om et stort trykk fra media i tillegg til at det kan spre usikkerhet i spillergruppen. Han roser imidlertid de spillerne det har gått mest ut over.

- Både Erik (Huseklepp), Bengt (Sæternes) og Martin (Andresen) har taklet dette eksemplarisk. Vi har uansett ikke behov for å havne i samme situasjon neste år og tenker derfor tidlig å innlede samtaler med de spillerne som har avtaler som går ut neste år. Da vet vi hvor vi har hverandre, sier Bruun-Hanssen.

Usikkerhet
Enn så lenge er det mye som skal på plass før 2008-gjengen blir kontaktet angående forlengelse. Branns sportslige leder håper snarlig å få ryddet unna situasjonen med 2007-spillerne.

- Det er ennå mye usikkerhet, men vi håper snarlig å få avklart situasjonen med dem det gjelder. Vi håper uansett å beholde spillere som Bengt, Robbie og de andre ut sesongen. I dem vet vi hva vi har og vi ønsker ikke å få redusert kvaliteten på spillerstallen, sier Bruun-Hanssen.

PS! I tillegg til de nevnte spillerne har Trond Fredrik Ludvigsen kontrakt med Brann ut 2008. Han er for tiden på utlån til Strømsgodset og kan havne der på permanent basis.

LES OGSÅ: Gullrival ønsker Brann-spiller

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere