RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler et tredje Fabregas-bud

Foto: Getty Images / All Over Press
Manchester United kan komme til å legge inn et rekordbud på Barcelona-stjernen.

Manchester United har allerede fått avslått to bud på Barcelonas spanske midtbanestjerne Cesc Fàbregas.

David Moyes uttalte søndag at han var usikker på om United kom til å forsøke seg med et tredje bud, men nå hevder Manchester Evening News å vite at det er nettopp det «de røde djevlene» kommer til å gjøre.

Rekordavtale
Til tross for at United allerede har tilbudt Barcelona 26 millioner pund og 30 millioner pund for Fabregas, vil klubben nå, ifølge avisen, legge inn et tredje bud som vil overgå de 30,8 millioner pundene Manchester United brukte på Dimitar Berbatov i 2008.

Skulle Barcelona godta budet, ligger det dermed an til en rekordovergang for Manchester United.

Den spanske storklubben har imidlertid vært klare på at de ikke ønsker å selge spanjolen, og det er dermed høyst usikkert om klubben vil godta et nytt bud.

- Ønsker å spille for United
Fabregas har så langt ikke uttalt seg om saken, men United tror, ifølge Manchester Evening News, at den tidligere Arsenal-spilleren ønsker å flytte til Old Trafford.

Barcelona kan vente seg kritikk fra fansen om de skulle selge Fabregas, etter at de allerede har solgt Thiago Alcantara til Bayern München denne sommeren.

Men klubben vil riktignok tjene gode penger om de skulle velge å selge spanjolen til Manchester-klubben. Barca hentet Fabregas fra Arsenal for 25 millioner pund for to år siden, og kan nå trolig komme til å få nærmere 10 millioner pund i profitt, hvis de skulle velge å selge ham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere