RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler sommerbud på Andresen

Sist oppdatert:
Brøndby er nærmest ferdig med kartleggingen av Brann-kapteinen. Til sommeren kan budet komme.

(iBergen.no): Brøndby har over tid hatt et øye til Branns kaptein Martin Andresen, noe trener for danskene Tom Køhlert innrømmer. Han utelukker heller ikke at det kan komme en konkret henvendelse når neste overgangsvindu åpner 1. juli.

Kartlegging
- Man vet aldri hva som skjer, men det kommer ikke noen henvendelser nå. Det kan skje når neste transfervindu åpner. Når vi kartlegger spillere forsøker vi å være grundig. Et godt forarbeid er viktig, nå vet vi hva han står for. Så langt har vi ikke snakket med Brann om en overgang, sier Køhlert til iBergen.no.

Brøndby har holdt et øye til Andresen en «god stund» og dansketreneren mener å være bevisst på hans kvaliteter som forballspiller.

- Martin er en meget god spiller. Da vi spilte mot Brann (i vinterens Royal League) fikk vi bekreftet mye av det jeg har hørt om ham tidligere. Han er god med ballen, gjør gode løp, god til å avslutte og en dyktig leder. Han er veldig komplett, skryter Køhlert.

I lørdagens kamp mot Start var også Brøndby på Stadion for å fortsette kartleggingen av Brann-midtstopper Kristjan Örn Sigurdsson. Køhlert kjenner godt til hurtigheten og duellstyrken til islendingen.

Ser Brann
Etter at Sigurdsson forlenget avtalen med Brann innrømmer Køhlert imidlertid at han er blitt mindre aktuell. Han mener likevel at Brann har flere spennende spillere, men ønsker ikke å si stort om det.

- Brann er et godt lag og har mange gode spillere. Vi er jevnlig på besøk i Norge og ser Tippeliga-kamper hver uke, vi har sett Brann flere ganger. Det er mange gode spillere i Norge, det la jeg spesielt merke til da jeg selv så kampen mellom Brann og Rosenborg (seriefinalen) i fjor, sier Køhlert, som er hemmelighetsfull på om det kan komme bud på flere Brann-spillere enn Martin Andresen:

- Vi får se, avslutter han lakonisk.

Skuffende sesong
Køhlert ønsker ikke å si noe om hvor mange penger Brøndby tenker å bruke på Andresen eller andre spillere, men opplyser om at de er orientert om kontraktssituasjonen til de aktuelle spillerne.

Etter 1. juli kan Brøndby fritt innlede dialog med Martin Andresen direkte ettersom han har under et halvt år igjen av avtalen med Brann.

Brøndby er på desperat spillerjakt etter en skuffende 06/07-sesong. Fem serierunder før slutt ligger på 6. plass i den danske toppdivisjonen som består av 12 lag. Ståle Solbakkens FC København leder serien 24 poeng foran Brøndby.

Siden sesongen 99/00 har Brøndby vunnet serien to ganger (01/02 og 04/05), de andre sesongene er det blitt sølv.

Les flere saker om Brann her.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere