RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Twitter

Veddet med tilskuer under kamp

Sist oppdatert:
NHL-stjerne måtte punge ut etter tapte veddemål med en tilskuer.

Marty Turco kom til Chicago Blackhawks som en etablert stjernekeeper, men har i løpet av sesongen mistet plassen til Corey Crawford. Nå har han ikke startet en kamp siden 11. februar.

Men han kjeder seg neppe på innbytterbenken, i alle fall ikke mot Montreal Canadiens natt til onsdag.

35-åringen, som har spilt 538 kamper i NHL og vunnet 273 av dem, inngikk visstnok en rekke veddemål med en tilskuer under Chicagos bortekamp. Det hevder tilskueren selv - og på Twitter ligger det nå ute et bilde som tilsynelatende viser at Turco gjør opp for et tapt veddemål.

- Jeg slang dritt til ham hele kampen, forteller en sesongkortholder i Montreal ved navn Robert.

Hør innslaget her:

Veddet flere ganger
Først veddet Robert fem dollar på at Chicago ikke ville score. Da var stillingen 1-0 til Montreal Canadiens. Turco tok angivelig imot veddemålet. Da Patrick Kane utlignet til 1-1, ga tilskueren fra seg en femdollarseddel med påskriften «Habs rule». «Habs» er kallenavnet til Montreal Canadiens.

- Etterpå tok vi kvitt eller dobbelt, i andre periode, og ingen scoret. I tredje periode tok vi kvitt eller trippel og ingen scoret. På overtid ga jeg ham fem til én i odds på at Canadiens ville vinne og han tok veddemålet! fortalte Robert da han etter kampen ringte inn til programmet «Game points with Matthew Ross» og fortalte om den spesielle hendelsen.

1,19 minutter ut i overtidsperioden avgjorde P.K. Subban kampen til fordel for Montreal - og for den veddemålsivrige tilskueren.

- Etter at Habs vant, ga han meg en haug med femdollarsedler, inkludert den ene hvor jeg hadde skrevet «Habs rule». Han hadde støket over «Habs rules» og skrevet «Turco rules», forklarte Robert under radioshowet.

Risikerer straff
Programlederen måtte spørre om historien virkelig er sann.

- Ja, helt ærlig. Jeg hadde ikke klart å finne på dette selv, svarte tilskueren.

Nå gjenstår det å se om episoden gir Marty Turco problemer. Ansatte i klubbene har nemlig ikke lov til å vedde på NHL-kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere