RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veien mot semifinalen

Foto: Bjørn Sigurdsøn, Scanpix
Sist oppdatert:
Det kreves trolig ytterligere to bragdkamper av Norge for å ta seg til semifinalene i VM. Først må Sverige slås tirsdag kveld. Se video.

For Norge er fortsatt bare på fjerdeplass i mellomrunden. De to beste går til semifinalen. Tirsdag kveld venter Sverige i en vanvittig spennende nabofeide. Det kreves seier over naboene eller over Spania for å ha en mulighet for å ta seg videre.

Landslagskaptein Glenn Solberg tror det er gode muligheter mot Sverige. Mange av svenskene spiller til daglig i den tyske Bundesligaen.

- Det er spillere som vi kjenner godt til. Som vi spiller med og mot hver uke. De spiller en fin håndball. Får vi det til i forsvar og Steinar (Ege) fortsetter storspillet, bør det være mulig, sier Solberg til TV 2 Sporten.

I kveld spilles Norge - Sverige, Tyskland - Kroatia og Serbia og Montenegro - Spania

Hvis Tyskland tar poeng fra Kroatia, samtidig som Norge slår Sverige, er Norge svært nær en semifinale. Skulle samtidig Serbia slå Spania, er Norge i semifinalen med seier over Spania.

De siste kampene spilles torsdag: Kroatia - Serbia og Montenegro, Spania - Norge og Sverige - Tyskland.

Norge presterte en helt vanvittig opphenting da de regjerende VM- og OL-vinnerne fra Kroatia ble sendt av banen med 28-25 mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere