RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Veigar scorer i avskjedskampen

Sist oppdatert:
Hjemmeseier i Telenor Arena er en forutsetning for 12 rette i dagens tippetips.

Sportspils meny søndag
Oddstips 1:Glimt og Lyngby spilles
Oddstips 2:Dagens Adeccodobbel
Tippetips:Flere sikre hjemmeseire
Tippeligaen:Skader og karantener
Sjekk også:Lesernes oddstips søndag
Trav:Sjekk våre tips til V5 Biri

Søndagskupongen er av den klassiske sorten, med Tippeliga og Adeccoliga. Vi har god tro på treff denne søndagen. Leveringsfristen er klokken 17.55.

Det var ikke mye om å gjøre at bonuspotten gikk på gårsdagens lørdagskupong, der det kom et par overraskelser og mye uavgjort. Men ingen fikk 12 rette, og nå er bonuspotten oppe i hele 4.000.000 kroner. Som vanlig er den din hvis du er alene om 12 rette i dag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Tromsø - Aalesund
Det var trist å se Tromsø ryke 0-3 på Alfheim for Paksi forrige uke og dermed miste muligheten til spill i Europa. Det er jo på Alfheim Tromsø er best. Nå kan gutan konsentrere seg om Tippeligaen, der de ligger som nummer 2 bak Molde. 7-2-0 på hjemmebane er best. Forrige hjemmekamp knuste man Vålerenga 4-1, og Mos viser storform.

Miika Koppinen (f) er ute, men nærmer seg en retur. Sigurd Rushfeldt (a) meldes klar for kamp igjen, det gjør også Marcus Sahlman (k), i følge Nordlys. Simen Stamsø Møller (a) leies ut til Strømmen ut sesongen for å få mer spilletid, og Mo (a) er på vei til Sarpsborg 08, det skjer først den 1. august. Samtidig er det nå klart at Tromsø leier Thomas Holm fra Molde ut året, fra og med 1. august.

Aalesund berget nasjonens ansikt utad mot fotball-europa, ved å rett og slett spille ut og slå gode Elfsborg hele 4-0. Vi var blant dem som trodde Rekdals menn skulle få det tungt, men som Aafk sier det selv: Vi slutter aldri å overraske, og som Rekdal sa etter kampen: Vi fikk meget godt betalt, men seieren var fortjent. Det er bare å gratulere, og dette gir ikke trøtte bein i Tippeligaen, tror vi, dette er inspirerende og bare øker gutsen til Aafk. På bortebane i Tippeligaen har ikke Aalesund fått til det helt store. De to siste er tapt, mot Viking og Molde, og man har greie 2-2-4 totalt.

Demar Phillips (a) og Ole C. Rørvik (k) er skadet. Pablo Herrera (a) var tilbake, men på benken, mot Elfsborg torsdag. Jo Nymo Matland (f) er hentet inn fra Sarpsborg, men spiller ikke før i neste runde.

Aalesund vant 1-0 på Alfheim forrige sesong, og de vant 2-0 i Ålesund. Magefølelsen sier hjemmeseier til Tromsø denne gangen. Argumentet er ikke mer avansert enn at Gutan er gode hjemme, mens Aalesund, til tross for en kjempekamp i EL-kvaliken, ikke er noe uslåelig bortelag. Hjemmelaget ser også ut til å kunne stille sterkt. H i kamp 1.

2. Odd - Brann
Odd kjenner presset nå, for de er blitt ligaens svakeste hjemmelag etter at de røk 1-3 for Lillestrøm her i den siste spilte. 2-2-3 i Skien totalt er ikke krise, men Odd pleier å være gode på Skagerak Arena og de vil nok gjerne forbedre den statistikken. Slett form med 1-0-4 på de fem siste, man har kun slått serieleder Molde.

Torgeir Børven (a) og Mathias Andersson (a) er skadet. Veteranen Torjus Hansén (f) spiller sin siste kamp for Odd mot Brann.

Brann lykkes med det meste de prøver på for tiden, og har seilet opp på en fin 4. plass. 3-1-4 på bortebane er flott. Det både scores og slippes inn en del mål, sist ble det tap 2-4 i Fredrikstad. Men bortekampen før det vant man 5-3 like ved, nemlig i Sarpsborg.

Laget er skadefritt. Håkon Opdal vokter buret da 1. keeper Piotr Leciejewski gifter seg i helgen, i Polen. På benken sitter Øystein Øvretveit, skulle Oppdal bli skadet eller ikke lykkkes - han har tross alt sagt at han ikke ønsker å være i Brann. Hvorfor ikke bare sette inn Øvretveit fra start?

Siste innbyrdes oppgjør:

30.06.2011 Brann - Odd Grenland 2 - 0
07.11.2010 Brann - Odd Grenland 1 - 1
02.05.2010 Odd Grenland - Brann 0 - 0

Det er ikke lenge siden Brann slo dagens motstander 2-0 i Bergen. I dag må Odd vinne, ellers er de for alvor et bunnlag. Men Brann har skadefritt lag og spillere som Ojo, Austin, Mjelde og Bentley har stor kapasitet og her kan Brann muligens senke Odd igjen. Åpen kamp. HUB i kamp 2.

3. Sarpsborg 08 - Haugesund
Formpilen peker dessverre ganske kraftig nedover for Sarpsborg 08. Med skader på sentrale spillere har det bare blitt 0-3-6 på de ni siste spilte. Kun tre av disse er spilt i Sarpsborg, men også på egen stadion sliter man nå. 3-5 mot Brann, 1-1 mot Stabæk og 2-4 mot Lillestrøm lukter det faktisk nedrykk av. Sarpsborg har fortsatt brukbare 4-1-2 på hjemmebane, men denne statistikken står for fall, hvis man da ikke kan snu skuta i dag.

Øyvind Hoås (a) trener med ball igjen, men rekker ikke denne kampen. Det er også usikkert om Tobias Henanger (m), Tom Erik Breive (m) og Berat Jusufi (f) rekker kampen. Jo Nymo Matland (f) er på vei til Aalesund, men ikke før neste uke. Tromsøs Mo (Mohammed Ahamed Jama) er på vei til Sarpsborg gjennom en leieavtale, men spiller ikke her.

Haugesund er tradisjonen tro blant de svakeste bortelagene. Spillerne som glitrer og scorer på løpende bånd hjemme, er tamme og reserverte på bortebane. Hvorfor skal det alltid være slik med Haugesund? 1-0-7 på bortebane totalt, seieren kom på Lerkendal mot de regjerende seriemesterne. Haugesund kan ikke vise til noen spesielt god form, og har 1-0-3 på sine fire siste.

Juska Savolainen (m) og Eirik Mæland (m) er ute med diverse skader. Umaru Bangura (m) er usikker og var ikke på trening sist, men kan muligens bli klar. Vi leser at gode Andrés Már Jóhannesson er hentet inn fra islandske Fylkir. Han skal være veldig god, men ser denne kampen fra tribunen. Dagens tropp, fra klubbens hjemmeside:

Kristiansen, Pozniak, Skjerve, Nordberg, Andreassen, Bamberg, Nygaard, Bangura, Anyora, Søderlund, Djurdjic, Sørum, Sørensen, Øvernes, Kråkmo, Eike, Tronseth, Våge Nilsen.

Sarpsborg uten Hoås er ikke helt det samme, mener vi. Forskjellen ligger i at de taper kampene uten ham, kort fortalt. Derfor blir det veldig spennende å se om bortesvake Haugesund ser hvilken god sjanse de antagelig har til å vinne denne bortekampen. Tør de prøve? Vi vet ikke, men dette ser ut som en enten-eller affære, der den som er minst redd for å tape, vinner. Det kan være Haugesund. Vågal HB i kamp 3.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

4. Stabæk - Start
Endelig vant Stabæk en hjemmekamp igjen, da Rosenborg ble slått 2-1 for to uker siden. Før dette hadde man tapt for Viking og Aalesund, ikke bra. Stabæk har 3-0-4 på hjemmebane, ingen har tapt flere hjemmekamper enn de Blaa. Det er som om de ikke trives helt inne i Telenor Arena, vi husker hvor gode de plutselig ble på "hjemmebane" da de spilte kamper på Ullevaal forrige sesong. Og vi vet jo at forholdet til Telenor Arena og eierstrukturen der, er en utfordring for Stabæk.

Johan Andersson (m) er på vei tilbake, men spiller trolig ikke fra start. Veigar Pall Gunnarsson (a) spiller her sin siste kamp for de Blaa før overgangen til rivalen Vålerenga. Alain Ollé Ollé (m) er suspendert for fem gule kort.

Start prøver å få skuta på rett kjøl med Mons Ivar Mjelde til rors. Det lykkes ikke på første forsøk, da ble det tap 0-3 i Drammen. Men at Mjelde og de endringene han kommer til å gjøre, fører til at Start begynner å ta poeng igjen, er vi ikke i tvil om. Men kanskje ikke allerede i dag. Start har begredelige 1-0-7 på bortebane og en målforskjell på 5-17.

Mats Stokkelien (a) og Olufemi Oladapo (m) er skadet. Birger Madsen (f) er på vei tilbake, men spiller trolig ikke fra start.

Siste innbyrdes oppgjør:

29.05.2011 Start - Stabæk 2 - 4
24.10.2010 Start - Stabæk 3 - 2
24.05.2010 Stabæk - Start 3 - 0 (Ullevaal)

Det er synd for Stabæk at de må selge sin beste spiller på grunn av økonomien. Men Veigar er med i dag, og sikrere målscorerspill enn noen kroner på ham finnes vel knapt denne søndagen, mener vi. Dette er nok en bingoliga-kamp der alt kan skje, men vi har, på tross av alle skuffelsene Stabæk har gitt oss på hjemmebane, størst tro på H i kamp 4.

5. Strømsgodset - Lillestrøm
Godset ble på ingen måte slaktet av Atletico Madrid på Vicente Calderon, tvert i mot så kunne de fort fått med seg et 2-2 resultat. Det blir meget spennende i Drammen når Godset har et viktig bortemål i protokollen. 1-0 er nok, og Atleticos drøm om å kunne spare sine beste spillere for turen nordover, ble ikke virkelighet. I Tippeligaen har Godset klare hjemmeseire over Start og Haugesund i sine to siste på Marienlyst, og med 7-1-1 totalt er de som alltid en hard nøtt å knekke på kunstgresset sitt.

Lars Stubhaug (k) og André Hanssen (m) er uaktuelle. Ola Kamara (a) var ikke med i troppen mot Atletico Madrid på torsdag, han ble erstattet av Muhamed Keita, men vi kjenner ikke bakgrunnen for dette. Jo Inge Berget (a) er solgt fra Udinese til Molde og spiller her sin siste Tippeliga-kamp for Godset i denne omgang.

Lillestrøm har tre strake seire, og selvtilliten er god. Det scores mange mål selv etter at Ujah ble solgt, og Björn Bergmann Sigurdarson er en av flere som har stått frem og tatt ansvar. De gule er oppe og lukter på tabelltoppen, og de har 3-3-3 på bortebane totalt.

Klubben meldte om skadefri tropp til treningskampen mot Hønefoss tidligere i uka. Men vi leser også at Espen Søgard håper å være tilbake etter en liten lyskeskade, så vi setter et lite spørsmålstegn ved ham.

Siste innbyrdes oppgjør:

19.06.2011 Lillestrøm - Strømsgodset 4 - 2
07.11.2010 Strømsgodset - Lillestrøm 5 - 4
09.05.2010 Lillestrøm - Strømsgodset 3 - 1

Utgangstegnet må nesten bli H, på Godsets gode hjemmestatistikk. Men kanskje ikke noen sikker H, da Lillestrøm varierer og glimter til når man minst venter det. Nå er de i brukbar form, så ingenting er umulig her. Vi marker for hjemmeseier på 96-rekkeren og garderer på større systemer. Vi tenker jo også tanken at Godset er i Europa League-modus, nå som de faktisk har en reell sjans til å slå ut selveste Atletico Madrid. H i kamp 5.

6. Viking - Fredrikstad
Viking tar poeng igjen og er over streken. Men flere poeng trengs, helst med det samme, så slipper Viking å synke ned der de ikke vil være. Hareides gutter viser hvertfall mer selvtillit nå, og mange av unggutta har begynt å ta ansvar. 1-0 hjemmeseier over Aalesund sist, og 2-4-2 på hjemmebane totalt. Viking har bare ett tap på sine syv siste spilte, men er litt for glad i å spille uavgjort til å klatre unna bunnen.

Patrik Ingelsten (a) er ute på lang sikt. André Danielsen (m) er tilbake i trening og kampklar. Ellers skadefritt. King Gyan (m) soner 1 kamp for tre gule kort.

Fredrikstad er gode for tiden. Etter en periode før sommeren der det ikke ble spesielt mange poeng, har de fått opp dampen igjen og har 4-0-1 på de fem siste. Borges og mange andre viste meget gode takter sist, i 4-2-seieren over Brann. De to siste bortekampene er også vunnet, mot Sogndal og Odd, ligaens svakeste hjemmelag. Fredrikstad har etter det 3-0-4 på bortebane.

Alex Valencia (m) er ute. Raio Piiroja (f) er på vei tilbake etter skade og sier til Fredriksstads Blad at han skal være med til Stavanger, men vet ikke om han spiller. Den nye svensken Andreas Landgren (m) får ikke spille denne runden.

Denne kampen må Viking eie ballen og ikke gi Fredrikstads kjappe offensiv mange sjansene. Denne kampen er åpen, men vi synes Viking har sett bedre ut i det siste, og her tror vi de gir publikum en kanskje litt kjedelig kamp, men kontrollerer inn en knepen seier. Vi kan ta feil i disse antagelsene, selvsagt, men markeringen blir uansett H i kamp 6.

7. Alta - Sandnes Ulf
Alta har ikke akkurat noe fort i Finnmarkshallen lenger, slik de gjerne skulle ønske. Sandefjord vant 2-1 her for to uker siden, mens Strømmen og Glimt fikk med seg ett poeng hver. Men Mjøndalen ble slått hele 4-1, og det gir 3-3-3 i hallen for Alta, som trenger flere poeng før streken er på komfortabel avstand.

Klubben melder følgende på sin nettside: "Trener Rune Berger melder om skadefri tropp (bank i bordet), hvor Eirik Erlandsen (f) er eneste uaktuelle som følge av tre gule kort." Gode Sega Ngom (a) spiller sin siste Alta-kamp før han går til Tromsø på utleie med opsjon før kjøp.

Sandnes Ulf har meldt seg på i toppen etter at formen plutselig innfant seg tidlig i juni. Siden da har Ulf en imponerende rekke på 6-1-0. Uavgjorten kom i den siste spilte, 2-2 borte mot sterke HamKam. Da hadde man slått lag som Hønefoss og Sandefjord, og vunnet 1-0 borte mot ligaleder Ranheim. Det ble sagt om laget før sesongen at de hadde rustet opp og satt på mye kvalitet. Det var ikke lett å få øye på i begynnelsen, men nå har det løsnet. Aksel Berget Skjølsvik har satt hele 8 straffer og er nest-mestscorende i Adeccoligaen med 10 mål. Nylig tapte Ulf en treningskamp mot Haugesund. De har 2-1-4 på bortebane.

Kamal Saaliti (a) er suspendert.

Siste innbyrdes oppgjør:

08.05.2011 Sandnes Ulf - Alta 1 - 2
17.10.2010 Alta - Sandnes Ulf 1 - 0
05.05.2010 Sandnes Ulf - Alta 2 - 2

Vi kaster et blikk på folkerekka og ser tegnfordelingen 51-22-27. For oss er det overraskende at Alta er såpass store favoritter, når formen er så laber. Sandnes Ulf kommer for å ta tre poeng her, og vi sier ikke at det blir lett, men vi tror de klarer minst det ene. De er i kjempeform og vi går for outsideren. UB i kamp 7.

8. Hødd - Hønefoss BK
Hødd er en av Adeccoligaens positive overraskelser. Opprykkeren har flotte 7-6-2 totalt og er oppe på en 2. plass. Hødd i Tippeligaen? Det ser faktisk ikke helt umulig ut. Råsterke 5-2-0 og målscore 17-3 hjemme på Høddvoll. Formen er glimrende med 4-0-1 på de fem siste, der tapet kom med 1-2 borte for HamKam. Strømmen og Asker er knust 4-0 og 3-0 i de to siste på Høddvoll. Diomande er tidvis meget god på topp. "Grasmatta er fantastisk, og innbyr til finspel", sier Erik Sandal i et intervju rundt dagens kamp på klubbens hjemmeside, og støttes av banemesteren som hevder Høddvoll er Norges flotteste gressmatte per i dag.

Det er noe usikkerhet rundt tre spillere, og det skal dreie seg om Ørsal (m), Lid Kleppe (f) og Ahmed (a).

Hønefoss er i følge Hødd-spillerne det beste laget i Adeccoligaen. Tabellen forteller at de bare er femte best, og ikke har bedre enn 2-3-2 på bortebane. De scorer heller ikke så mange mål på tur, målforskjellen er 7-6. Formen er brukbar, men vi noterer at de to siste bortekampene har gitt 2-2 på Nedre Eiker og tap 1-3 i Sandnes.

Hønefoss reiste mot Ulsteinvik lørdag. "I HBK troppen kommer helgas kamp litt for tidlig for Tor Øyvind Hovdas ankel, men han vil være klar i løpet av neste uke. Ellers har vi hatt noe smårusk denne uka, men resten av gjengen (minus Hovda) skal være tilgjengelig," melder klubben på sin nettside.

Hødd klarte 1-1 på Hønefoss. Hos oss blir de ganske klare favoritter igjen, og vi tror Hønefoss vil være greit fornøyd med ett poeng borte mot et av ligaens beste hjemmelag. For sikkerhets skyld garderer vi for uavgjort. HU i kamp 8.

9. Nybergsund IL-Trysil - HamKam
Til tross for at vi ikke helt kunne skjønne hvordan Sundet skulle klare å vinne kamper med den stallen de har, eller hadde før sesongen, var de lenge et fryktet hjemmelag og tok mange poeng på hjemmebane. Godt gjort. Men nå ser de tider ut til å være forbi. De har fortsatt greie 4-2-2 på hjemmebane, men formen er svak og man slipper inn alt for mange mål. De to siste på dagens bane er tapt 1-3 for Ranheim og 1-2 for et Bryne ute av form.

Det er lite eller ingen skader i laget. Danske Emil Haucke (f) er hentet tilbake fra Viborg, og blir klar for spill til uka. Også tidligere Sundet-spiller Joseph Lapira skal være på vei tilbake etter et opphold i indisk fotball. Remond Mendy (a) blir Hønefoss-spiller neste uke og dette er hans avskjedskamp. Aslan Suleyman (f) forlater også Nybergsund.

HamKam har så til de grader fått opp dampen. Det bodde mer kvalitet i laget enn hvertfall vi trodde før sesongen. Thomas Lehne Olsen briljerer på topp, og HamKam har imponerende 7-2-0 på sine ni siste, snakk om å prikke inn storformen i tide. Det har dog blitt 3-3 mot Kongsvinger og 2-2 mot Sandnes Ulf i de to siste, men dette er sterke motstandere og flotte resultater av HamKam. 3. plass på HamKam, som har 3-4-1 på bortebane.

Målmaskinen Thomas Lehne Olsen (a) ser kampen fra tribunen med gips på benet. En skade vil holde ham ute til midten av august.

Dette er et skikkelig derby på Indre Østland, og disse lagene kjenner hverandre godt, og trenerne kjenner hverandre meget godt. HamKam vant det omvendte oppgjøret 1-0. De bør vinne igjen, for Sundet er nede for telling, de sliter stort i forsvar og på dødballer spesielt. Men kanskje kan de gå i kjellern nå og grave frem ekstra motivasjon, siden dette er et derby de hater å tape. UB i kamp 9.

10. Randaberg - Bryne
Randaberg scoret tre ganger på Varden borte mot Løv-Ham, men det var ikke nok, de tapte nøkkelkampen i bunnstriden 3-4. Runden før slo de Glimt 2-0 på dagens bane, i og for seg sterkt, men dessverre ett av ytterst få lyspunkter i Randabergs Adecco-eventyr. Formen er laber og Randaberg er klar jumbo sammen med Løv-Ham, som snart kanskje må trekke laget på grunn av økonomien, og da er Randaberg soleklar jumbo.

Johan Karlefjärd (m) er ute med skade, ellers skal alle være friske. Trener Thomas Pereira har tatt ut denne troppen:

Olav Dalen, Mathias Raade Olsen, Fredrik Norberg,Vegard Eltervåg, Michael Bekke, Joachim Baardsen, Torger Motland, Ezekiel Bala, Trond Kenneth Kindervåg, Christer Håland, Andreas Ulland Andersen, Stian Tunge, Lars Marvik, Frank Gram, Daniel Berntsen, Omar Sande og Christoffer Bigseth Olsen.

Bryne så meget skarpe ut før sesongen og leverte varene de første rundene, men så har det dabbet litt av. Én seier på de åtte siste er labert. De to siste hjemmekampene har man tapt, uten å score et eneste mål. Man scoret heller ikke forrige bortekamp, 0-0 mot Mjøndalen. Hva har skjedd med målmaskinene Helle og Høiland? De må snart stå frem igjen og treffe mål.

Bryne skriver på sine nettsider at de mangler Klaus Vikesdal Petersen og Sverre Larshus Larsen som soner karantene, mens Håkon Stenersen og Christer Fjellstad er skadet. Ellers har Bryne sikret seg Vetle Gulowsen, kapteinen på Frigg frem til nå, en spiller som også Randaberg var interessert i. Forhåpentligvis blir spilleren klar til onsdagens hjemmemøte med Ranheim, melder FK Bryne.

Dette er et viktig lokaloppgjør på Jæren, og her har Randaberg noe å hevne, for de røk 0-7 i det omvendte oppgjøret. Det blir nok jevnere nå, men Bryne blir våre favoritter igjen, da Randaberg ikke ser ut til å ha nok kvalitet i laget til å hevde seg på landets nest beste nivå. Men 0-0 er ikke umulig, da begge lag sliter med å score for tiden. UB i kamp 10.

11. Ranheim - Strømmen
Vi er fremme ved folkerekkas største favoritt. Ranheim overbeviser, og der de før spilte 0-0 eller vant 1-0, vinner de nå med flere måls margin. Resultatlisten er fin lesing for trønderne, og de fire siste har gitt 4-0 over Asker, 2-1 over Sandefjord, 3-1 over Nybergsund og 4-1 over Randaberg. Ranheim leder Adeccoligaen og har 5-2-1 på hjemmebane.

Laget skal være skadefritt.

Strømmen vinner ikke fotballkamper lenger, og er nede under streken. De har gått syv kamper uten seier, men plukker ett poeng her og der. 0-3 hjemme for Sandefjord sist, før det spilte de 1-1 i Alta.

Strøm-Pedersen (f) og Sadeh (m) er ute med skader. Ibba (a) soner for gule kort.

Ingenting tyder på at Strømmen får med seg poeng fra dette oppgjøret. H i kamp 11.

12. Sandefjord - Mjøndalen
Det ser ut til at Sandefjord og trener Arne Sandstø har fått opp dampen et lite hakk. De har vunnet sine tre siste kamper. 2-1 hjemme over Løv-Ham, uten å overbevise, 3-0 borte mot Strømmen og 2-1 over Alta i Finnmarkshallen. Så da har de fine 4-2-2 på hjemmebane og er oppe på en 6. plass, ikke håpløst langt unna opprykk. En treningskamp mot Leeds endte 1-1.

Samir Saric (a) er fortsatt ute, ellers ser bra ut.

- Jeg forventer at vi kan gjenskape trøkket fra de siste ukers kamper og treninger, og også øke det ytterligere. Hvis vi klarer dette, og i tillegg kommer opp på et bra nivå i pasningsspillet og bevegelsene, kan dette bli en ordentlig morsom kamp, sier Sandstø på klubbens nettsider. - Det blir nok et annerledes kampbilde nå enn sist mot Alta. Da var strategien mer å ligge litt lavere og kontre, da spilte Ørjan spiss. Nå kan det bli en kamp der vi styrer mer av spillet og kommer til flere innlegg fra sidene. Da kan det være at vi vil ha andre typer helt på topp, smiler Sandstø lurt.

Mjøndalen startet sesongen friskt, men har nå bare 1-4-5 på sine ti siste. Da ser det ut til at det igjen blir bunnstrid for Bruntrøyene. Foreløpig er de ett poeng over streken, og de har 1-3-4 på bortebane totalt.

Kun langtidsskadde Rhett Bernstein (f) og Daniel Reinoso (f) er ute med skader, mens Aziz Idris (m) soner for tre gule kort.

Mjøndalen vant sesongens omvendte oppgjør 4-2, men da var de i form og Sandefjord ute av den. Nå er situasjonen omvendt, og det skal være en H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Søndag, frist: 31.07.2011 17:55
1. Tromsø - Aalesund H
2. Odd - Brann H U B
3. Sarpsborg 08 - Haugesund H B
4. Stabæk - Start H
5. Strømsgodset - Lillestrøm H
6. Viking - Fredrikstad H
7. Alta - Sandnes Ulf U B
8. Hødd - Hønefoss BK H U
9. Nybergsund IL-T - HamKam U B
10. Randaberg - Bryne U B
11. Ranheim - Strømmen H
12. Sandefjord - Mjøndalen H

-

432-rekker:

Tipping Søndag, frist: 31.07.2011 17:55
1. Tromsø - Aalesund H
2. Odd - Brann H U B
3. Sarpsborg 08 - Haugesund H U B
4. Stabæk - Start H
5. Strømsgodset - Lillestrøm H U B
6. Viking - Fredrikstad H
7. Alta - Sandnes Ulf U B
8. Hødd - Hønefoss BK H U
9. Nybergsund IL-T - HamKam U B
10. Randaberg - Bryne U B
11. Ranheim - Strømmen H
12. Sandefjord - Mjøndalen H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere