RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Velg ditt drømmelag i poker

Tirsdag starter poker-VM i Las Vegas med innledende øvelser. Du kan bli med på moroa fra sofaen i Norge!

Et tresifret antall nordmenn vil reise til Las Vegas for å delta i poker-VM denne sommeren. Hovedøvelsen starter ikke før i slutten av juli, men World Series of Poker består av totalt 45 øvelser, og hovedøvelsen er bare én av disse.

TheBalrog.com og Scandipoker.com samarbeider om en drømmeliga under årets VM. 44 av de 45 øvelsene teller i konkurransen. Akkurat som i fotball-drømmeligaer plukker du ut det laget du selv ønsker, og får poeng etter hvor bra disse spillerne gjør det i de virkelige VM-øvelsene.

Det er gratis å delta.

Registrer deg her! (Fristen for påmelding går ut tirsdag klokken 21.00!)

TV 2 Nettavisen vil samarbeide med TheBalrog.com og Scandipoker.com om arrangere en lignende drømmeliga under hovedøvelsen i årets VM, som starter 27. juli og avsluttes 10. august.

Slik fungerer konkurransen:
Velg ut ditt lag fra en liste på 246 spillere. Hver spiller er priset et sted mellom 20,000 og 125,000 dollar. Du har 1,2 million dollar til rådighet for å skaffe deg det DU tror er det mest slagkraftige laget. Du kan ha så mange spillere på laget du vil, bare du ikke bruker mer enn 1,2 millioner.

Det er flere nordmenn på listen over tilgjengelige spillere. De fleste er ført opp med fornavn og kallenavn. Thor Hansen, Torstein Iversen, Edgar Skjervold, Henning Granstad og Sverre Krogh Sundbø er noen av nordmennene du kan ha på ditt lag.

Det gis poeng kun for å være blant de ni beste i en øvelse, med fire poeng for seier, to for annen- og tredjepremie, og én for øvrige plasseringer blant de ni beste. I Main Event gis det tre ganger så mange poeng, altså tolv for seier, seks for annen- og tredjeplass og tre for øvrige.

Du må ha laget klart innen tirsdag 27. juni kl 21.00 norsk tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere