RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vellykket englandstur for Bjørnebye

Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Landslagets assistenttrener Stig Inge Bjørnebye var i helgen i samtaler med Mark Hughes og Rafael Benitez. Han er strålende fornøyd med svarene han fikk.

Stig Inge Bjørnebye tok fredag turen til England for å ta en prat med Blackburn-manager Mark Hughes og Liverpool-sjef Rafael Benitez om situasjonen til Morten Gamst Pedersen og John Arne Riise.

Fredag møtte han Hughes, lørdag var han i samtaler med Benitez, og søndag så han Riise i kamp mot Arsenal.

- På bakgrunn av samtalen med Hughes kan jeg slå fast at det ikke er grunn til å svartmale situasjonen for Morten Gamst Pedersen. Klubben har fortsatt tro på ham, men ønsker å bruke noe lengre tid enn det vi ideelt sett hadde ønsket. Men Morten har utvilsomt en fremtid i Blackburn, og vi håper at en god dialog med klubben vil gjøre det lettere for ham å utvikle seg i riktig retning. For oss er dette en viktig dialog. Vi er avhengig av at en spiller som Gamsten tar steget, sier Bjørnebye til TV 2-sporten.

Åge Hareides assistent var også godt fornøyd etter sin samtale med Benitez.

- Rafael Benitez var et svært positivt bekjentskap. Og vi har allerede en meget bra dialog rundt situasjonen og utviklingen til John Arne Riise. Benitez er fornøyd med John Arne, men presiserer at de også jobber kontinuerlig med spilleren for å gjøre ham enda bedre, og det er naturligvis også til landslagets beste, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere