RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Vellykket operasjon for Hilde

- Det gikk fort og greit, sier hoppesset.

Skihopperen Tom Hilde ble nylig operert for problemer med ankelen. Problemene oppsto da Hilde drev med uttøying under VM i Val di Fiemme.

Nå kan hopplandslagets lege Torbjørn Haugen bekrefte at operasjonen var vellykket. Det melder Skiforbundet i en pressemelding.

- Dette dreier seg om et lite inngrep. Spenningen knyttes til om at dette var den «riktige» løsningen, men vi har god tro på at det er dette. Både Odd Arne og jeg er optimistiske, men vi må se an utviklingen til Tom de neste dagene for å konkludere endelig, sier legen.

Tom Hilde fikk fjernet et arrvevsdannelse i høyre ankel som har hindret normal bevegelse av den ene scenen i høyre ankel.

Både Haugen og legespesialist Odd Arne Daljord tror at dette har vært årsaken til at Hilde har hatt smerter i ankelen i drøyt tre måneder.

Det knytter seg likevel ekstra spenning til hvorvidt Hilde vil bli kvitt smertene, ifølge de to legene.

- Odd Arne og jeg har ikke vært borti lignende tilfeller tidligere, og vi klarer derfor ikke gi en eksakt diagnose, sier Haugen.

Tom Hilde selv er allerede hjemme i Asker etter operasjonen, og er optimistisk:

- Det gikk fort og greit, og jeg er ved godt mot. Jeg håper at jeg kan begynne å trene igjen bare om noen dager, sier han.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere