RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Kulestøterdronningen Valerie Adams har gjennomgått vellykkede inngrep i skulder og albue. Hun håper å være i toppform til VM i Beijing neste år.
Kulestøterdronningen Valerie Adams har gjennomgått vellykkede inngrep i skulder og albue. Hun håper å være i toppform til VM i Beijing neste år. Foto: Jean Christophe Magnenet (Afp)

Vellykket operasjon for Kule-Adams

Håper å være i toppform til VM i Beijing neste år.

Kulestøterdronningen Valerie Adams har gjennomgått vellykkede inngrep i skulder og albue. Hun håper å være i toppform til VM i Beijing neste år.

– Valeries operasjoner er gjennomført med suksess. De var rimelig ukompliserte, og det medisinske teamet var veldig fornøyde, uttalte Adams' manager Nick Cowan fredag.

29-åringen fra New Zealand var preget av skadene i venstre skulder og høyre albue gjennom hele sesongen. Likevel fortsatte hun å vinne alt hun deltok i, blant annet under samveldelekene i Glasgow.

Adams har vunnet 56 strake konkurranser, deriblant fire strake VM-gull samt OL i 2008 og 2012. Hun tror hun kan fortsette suksessferden i 2015.

– Lang rehabilitering i vente, men jeg er målbevisst, skrev Adams på Twitter like før operasjonene.

Det er foreløpig ikke satt noen returdato til konkurranse for den suverene kulestøteren. Neste års VM i Beijing arrangeres i august. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere