*Nettavisen* Sport.

Venstreback scoret to

Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Scnapix

Hans Åge Yndestad sjokkerte alle med to praktfulle nettkjenninger.

19.01.10 23:33

I lokaloppgjøret mellom Tromsø og Tromsdalen kom noe så sjeldent som en venstreback i fokus. Hjemmelagets Hans Åge Yndestad, som bekler bakrekka, scoret to avgjørende og teknisk vakre mål.

- Jeg har som utviklingsmål å bidra med flere målgivende og mål denne sesongen. I fjor hadde jeg to målgivende pasninger hele sesongen, sier Yndestad til itromso.no.

Trener Per Mathias Høgmo var ytterst fornøyd med backspillerens prestasjoner foran mål. Han beskriver begge nettkjenningene som klassescoringer.

- Vi ønsker jo at backene skal være med opp i angrep. At Hans Åge fikk uttelling var absolutt artig, sier Høgmo til itromso.no.

Yndestads andre mål i det 73.-minutt sørget for en helomvending i kampen og 3-2-seier til Tromsø. Laget sto for den første scoringen i kampen, men Tromsdsdalen fulgte opp med godt spill i største deler av kampen og to mål.

- Det var litt mye rot de første 30 minuttene, men etter det slipper vi oss mer løs. Fra da og til 60.-minutt er det faktisk vi som fører kampen og skaper mest, sier Tromsdalens trener Morten Pedersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.