RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter 10.000 på Ullevaal

Sist oppdatert:
Selv om meteorologene spår kaldt vær, regner Vålerenga med minst 10.000 tilskuere i Royal League-kampen mot Rosenborg lørdag.

Prestisjeoppgjøret mellom nummer én og to i den norske serien er ventet å trekke bra med folk. Til tross for at termometeret heller er innstilt på vinteraktiviteter.

- Det er jo spådd snø i kveld, med inntil ti centimeter. Og den skal visst bli liggende fram mot helgen også. Men vi hadde en kamp i februar mot Newcastle, så vi er vant til dette. Bortsett fra Tromsø så er vi kanskje det laget i Norge som har mest rutine med det så rydde banen for snø.

Kaldt
- Men folk må regne med å kle seg godt. Det blir ned mot null grader. Så vi satser på å selge toddy og buljong, og vi satser på å få en slags «før Holmenkollstemning», sier arrangementsansvarlig Lars Stensby i Vålerenga Fotball til TV 2 Nettavisen.

Han venter rundt 10.000 tilskuere på Ullevaal lørdag ettermiddag. Det er faktisk flere enn i Tippeligaoppgjøret mot Viking i mai. Da kom det 7.520.

- Ja, vi har allerede solgt fem tusen billetter, og regner med at det kommer ti tusen. Og det synes vi er veldig bra tatt i betraktning at det er 20. november vi snakker om. Det er mer en vi håpa på i vinterfotballen.

- Men nå fikk Royal League en veldig fin start. Det gikk sportslig bra for de norske lagene, og det ble en fin profil utad. Så dette blir moro, sier Stensby.

Mer snø
Tromsø tar i mot Arne Erlandsen og hans nye klubb IFK Göteborg. Det er 35 centimeter snø på Alfheim. Og det kan bli mer før det blåses i gang lørdag.

Banen er oppvarmet – så den blir ikke noe problem. Derimot kreves det er en skikkelig innsats for å få ryddet tribunene.

- Jeg ser for meg et rødt folkehav, hvite omgivelser, grønn gressmatte og noen «rød-hvite jævler» utpå banen som jager de blåhvite svenskene fra minutt en, sier daglig leder i Tromsø IL Bjørn Tore Markussen i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere