Gå til sidens hovedinnhold

- Venter at Suarez forlater Liverpool

Liverpool-fansen viste sin storhet da de under lørdagens testimonial-kamp for Steven Gerrard ga Luis Suarez stående ovasjoner da han ble byttet inn underveis i kampen.

Suarez har gjort det klart at han ønsker å spille Champions League-fotball og vil vekk fra Liverpool denne sommeren, men klubbens supportere har tydeligvis håp om at han ombestemmer seg og blir.

Det tror ikke tidligere lagkamerat Pepe Reina at uruguyaneren har noen planer om.

- Slik det ser ut nå forventer jeg at han kommer til å forlate Liverpool. Men når alt kommer til alt er det klubben som bestemmer hva som vil skje, og det er opp til dem å ta en avgjørelse, sier Pepe Reina til Sky Sports.

Keeperen forlot selv Liverpool til fordel for Napoli på lån tidligere denne uken, og er tydelig på at alle fotballspillere har et ønske om å spille Champions League.

- Jeg ser virkelig fram til å få være med i Champions League igjen, ettersom det er noe jeg har savnet de siste årene. Det er der alle spillere ønsker å spille - hvert eneste år, forteller Reina.

Arsenal synes fortsatt å sitte i førersetet når det gjelder Suarez, men har fått tydelig beskjed fra Liverpool om at de pent må bla opp mer enn 40 millioner pund.

Brendan Rodgers har også antydet at ettersom Gareth Bale verdsettes opp mot 100 millioner pund av Real Madrid, bør Suarez tilhøre samme prisklasse. At Arsenal er villige til å bla opp stort mer enn halvparten, er lite sannsynlig, og dermed gjenstår det å se om Liverpool godtar et bud de i alle fall utad mener er under markedspris.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden