RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter fortsatt på Al-Habsi

Sist oppdatert:
Ali Al-Habsi skulle komme tilbake til Norge og Lyn i helgen. Men Lyn venter fortsatt på den omanske keeperen.

- Han har ikke kommet. Han har ikke fått visumet ennå, sier Lyns sportsdirektør Morgan Andersen til TV 2 Nettavisen onsdag.

Ali Al-Habsi ønsker seg til en større europeisk klubb, og var svært misfornøyd da Lyn sa nei til et bud på 4,6 millioner kroner fra Premier League-klubben Bolton i høst. Han uttalte da at han ikke ville komme tilbake til Norge.

Ifølge Lyn gikk Al-Habsi glipp av en overgang til en stor europeisk klubb fordi han ikke dukket opp i Norge til avtalt tid rundt nyttår. Overgangen kunne gitt Lyn mellom ti og tolv millioner kroner.

23-åringen var ventet i Norge sist helg, men dukket altså ikke opp. Lyn håper at Al-Habsi i stedet kommer til Norge i løpet av kommende helg.

Andersen vil ikke uttale seg om fraværet nå begynner å bli så langvarig at det vil få sportslige konsekvenser for keepertalentet.

- Det er opp til trenerne å vurdere om han skal spille eller ikke, konstaterer Andersen.

Al-Habsi var Lyns nest beste spiller på TV 2 Nettavisens spillerbørs i 2004-sesongen. Av keepere var bare Lillestrøms Emille Baron bedre. Al-Habsi har kontrakt med Lyn ut 2005-sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere