- Vi er særdeles godt fornøyd med jobben han har gjort og resultatene han har levert under VM i 2007 og 2009. Derfor vil vi gå inn i en prosess som forhåpentlig fører til en ny avtale. De viktigste stikkordene for oss er motivasjon og tillit, sa sportssjef Åge Skinstad til Nettavisen på Beitostølen i november.

Han snakket om ansettelsesforholdet til herrelandslagstrener i langrenn, Morten Aa Djupvik, som går ut etter inneværende sesong. Planen i november var at den nye avtalen skulle signeres i forbindelse med NM, som går av stabelen kommende uke.

Det blir det ikke noe av.

Ser an OL
- Status er at vi har en intensjon om å fortsette samarbeidet. Men den endelige avgjørelsen blir ikke tatt før etter OL, sier Åge Skinstad til Nettavisen.

Han understreker at Djupvik fortsatt er ønsket, og at partene er enige om å bli enige.

Det bekrefter også Djupvik selv.

- Vi har egentlig ikke hatt tid til å sette oss ned med dette. Og for min del ønsker jeg å se an OL først. Hvis alt skjærer seg, er det ikke sikkert alle synes jeg er riktig mann. Det er viktig å vite at jeg har den nødvendige tilliten fra alle, ikke minst løperne, sier han.

- Har det framkommet misnøye i løpet av sesongen?

- Nei, det har det ikke.

Viktig Northug-avklaring
- Betyr det noe for deg at Petter Northug bekrefter at han fortseter på landslaget, slik han gjorde onsdag?

- Selvfølgelig er det viktig. Det er en fordel både for Petter og for landslaget at han er der. Vi har det beste sportslige opplegget per nå, og det skal vi strekke oss langt for å ha også i framtiden.

- Har du andre tilbud?

- Nei, jeg har ingen andre konkrete planer. Jeg har fortsatt veldig lyst til å være med denne gjengen til VM på hjemmebane i Holmenkollen neste år, sier Morten Aa Djupvik.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!