Venter på lønn, håper på Ham-Kam

Geir Frigård har fortsatt ikke fått utbetalt all den lønna han har rett på i belgiske Lierse.

2004 har vært preget av uro og bråk i Frigårds belgiske klubb, og resultatene har vært forferdelige. To små poeng skiller nå laget fra nedrykk. Mye av årsaken til de svake resultatene er klubbens økonomiske problemer, og behovet for å oppfylle det belgiske lisens-kravet.

I belgisk presse har det vært mye fokus på om de skulle klare å innfri lisenskravet eller ikke.

- Klubben har jobbet med å få på plass den dokumentasjonen de trenger for å få lisens. Derfor har den ligget på etterskudd med lønnsutbetalingene, sier Frigård til TV 2 Nettavisen.

Tenker økonomisk
Lierse leverte sin lisenssøknad 1. mars, og har utad uttalt at klubben føler seg sikker på at den får fornyet lisens. Går lisensen i orden, får Frigård pengene sine. Skulle klubben miste lisensen blir klubben degradert til 3. divisjon, og Frigård kan reise hjem. Men det er i så fall uten penger.

- Jeg føler meg trygg på at pengene kommer siden klubben har sagt at de skal ha kontroll på lisensen. Siden dette er den siste store kontrakten min, ønsker jeg å bli her ut sesongen. Ham-Kam ønsket å ha meg med til La Manga nå i mars, men jeg vil bli her ut sesongen av økonomiske hensyn, sier Frigård.

Må vente
Og er spent på om det kan bli noe med Ham-Kam til sommeren.

- Vi må ta en ny evaluering, sportslig og økonomisk, til sommeren for å se om det da blir noe av en overgang med Geir Frigård, sier Ham-Kam-trener Ståle Solbakken til TV 2 Nettavisen.

Les mer:
Terminliste Belgia
Tabell Belgia

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag