Gå til sidens hovedinnhold

Venus' ville krav

Wimbledon-mester Venus Williams reiser rett fra London til Stockholm og Nordic Light Open. Men tennisesset stiller en hårreisende liste med krav til arrangøren. Se listen her.

Lørdag vant Venus Williams Wimbledon-turneringen etter en dramatisk finaleseier mot Lindsday Davenport. Davenport misbrukte en matchball i kampen.

Fra London går turen videre til Stockholm og Nordic Light Open. I forkant har arrangøren mottatt en lang liste over krav fra superstjernen.

Sverige jubler over å få stjernen på besøk. Og arrangøren bryr seg ikke om kravene Venus Williams stiller for å spille turneringen.

- Selvsagt skal vi gi henne særbehandling, sier turneringssjef Jenny Lindström til Aftonbladet

Arrangøren mener at Williams er en så stor attraksjon at de er villige til å strekke seg langt for å få henne til Stockholm.

- Det her er en drøm for oss. Den beste dametennisspilleren i verden kommer til oss. «Jättekul», sier Lindström

Venus Williams' kravliste:
Spesialballer. Turneringen skal spilles med Wilsons US Open-baller. US Open tar til om noen uker, og derfor ser Williams på turneringen som en fin oppladning.

Tidspunkter Williams ønsker kamper på den mest attraktive tiden. Venus vil spille sine kamper klokken 18.30. Arrangøren legger om hele turneringen for å tilpasse seg.

Trening 10.00 til 11.00. Det er bare tre baner på Stockholm Stadion, men igjen presser arrangøren tidsskjemaet for å blidgjøre Venus.

Kulturarrangementer. Venus er blitt interessert i kultur og mote. Arrangøren stiller med en egen guide, som blant annet skal ta Venus med på et moteshow.

Intervjuer. Media vil garantert ha en bit av Venus, men akkurat som i Wimbledon blir det svært vanskeig å få eksklusive intervjuer. Hun vil heller holde pressekonferanser når det passer henne.

Privatsjåfør. Tennisstjernens tid er viktig, og derfor krever Williams en egen sjåfør mens turneringen pågår i Stockholm

Hotellrom. Williams krever den beste suiten, og rommet skal være fullt av småpresanger, som gjør oppholdet enkelt og behagelig.

Tennisesset er ikke den eneste stjernen som stiller strenge krav til svenskene. Jennifer Lopez gjorde det samme da hun besøkte Stockholm for noen år siden, mens andre stjerner vil ha alt fra sugerør med bøy, knudrete kondomer og illeluktende ost bak scenen. Kylie Minogue måtte ha en elektrisk juicemikser bak scenen for å stille i Frankfurt.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken