RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verås Larsen gikk tom for krefter

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
- Etter 600 meter var han ferdig, sier landslagssjefen.

Eirik Verås Larsen håpet på direkte finaleplass og en god gjennomkjøring på 1000-meteren i padle-EM. Men nordmannen fikk det knalltøft i forsøksheatet.

Verås Larsen fikk en dårlig start og måtte bruke mye krefter for å padle seg opp i teten. Han lå på 2.-plass både etter 250 og 500 meter, men så var det stopp.

- Etter 600 meter var han ferdig og la ned åren, sier landslagssjef Tom Selvik til NTB.

Daniel Havel fra Tsjekkia vant heatet på 3.45,643 og gikk direkte til EM-finalen. Verås Larsen endte 42 sekunder bak på sisteplass. Senere fredag skal han padle semifinale, men det er tydelig at han ikke er i slag.

- Han er treningstung, men det er ikke hele forklaringen. Blant annet har vi ikke fått bagasjen, så han har ikke mottatt sin personlige åre og andre ting han skulle ha. I tillegg er det mye gress og vannliljer i banen, som ikke har gitt de beste forberedelsene, sier Selvik.

Landslagssjefen fikk likevel en gledelig nyhet fredag. Den norske båten med Daniel Salbu og Jo Sondre Solhaug gikk direkte til finale på K2 1000 meter. Duoen var drøye to sekunder bak de tyske vinnerne Martin Hollstein og Andreas Ihle, men 3.-plass holdt til avansement. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere