*Nettavisen* Sport.

Verås Larsen på annenplass i Polen

Foto: Scanpix

Ble slått med fattige 13 hundredeler i Poznan.

19.05.12 15:30

Eirik Verås Larsen imponerte på K1 1000-meterfinalen under lørdagens verdenscupregatta i Poznan. Den norske padleren ble bare slått av dansken René Holten Poulsen.

13 hundredeler skilte de to padlerne etter en tøff kamp om seieren.

- Veldig bra av Eirik. Vi er veldig fornøyd med annenplassen. Det ble et tett race, og glem ikke at Poulsen vant to verdenscupregattaer på denne tiden i fjor, sa landslagssjef Tom Selvik til NTB.

En sterk avslutning gjorde at Verås Larsen avanserte i feltet. Fjorårets verdensmester, Adam van Koeverden fra Canada ledet lenge, men klarte ikke å følge verken Poulsen eller Verås Larsen til målstreken og måtte nøye seg med tredjeplass.

- Eirik holdt hodet kaldt, kjørte et veldig hardt, men jevnt løp hele veien. Og klarte å gjennomføre slik vi hadde planlagt. Mot slutten kom han som en kule, sa Selvik.

Nordmennene fryktet også tyskeren Max Hoff, men han klarte ikke å holde tempoet helt inn og gå fra seg det som så ut til å bli tredjeplass, og måtte ta til takke med for ham en skuffende femteplass. Norge var eneste nasjon med to båter i finalen. Daniel Salbu lå en stund på sjetteplass, men endte til slutt på åttendeplass. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag