RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Verdens beste tilbake igjen

Sist oppdatert:
Tiger Woods returnerer til PGA-sirkuset torsdag etter en tre ukers pause.

Og det er ingen smågutter som deltar i Wachovia Championship heller. Sju av spillerne på topp ti-rankingen stiller til start, deriblant Vijay Singh og Phil Mickelson. Ernie Els og Retief Goosen er de eneste topp-navnene som ikke er med. Europas to beste spillere, Padraig Harrington og Sergio Garcia, stiller til start.

Tiger Woods tok seg en pause etter at han vant Masters, men er klar igjen til spill nå. I fjor ble han nummer tre i turneringen, som har hatt for vane å være svært jevnspilt. I de siste 11 utgavene av Wachovia Championship er ikke vinneren blitt kåret før på det 72. hullet. Tre av de fire siste turneringene har gått til omspill.

Både Woods og Mickelson har hvilt siden Masters, men Vijay Singh har som vanlig holdt det gående. Han vant Houston Open og var med helt i teten i forrige helgs Zurich Classic, til han små-kollapset på sisterunden.

Chris DiMarco håper også å bli kvitt sitt ”nesten”-stempel. Han ledet Zurich Classic med to slag til det gjensto ni hull, men tapte mot slutten. Han ledet også etter to runder av Masters, men klarte ikke å fullføre helt inn.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med reportasjer etter rundene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere