*Nettavisen* Sport.

Verdens mest uheldige Liverpool-fan?

Pål Christian Møller, leder for Liverpools Norske supporterklubb, har ikke akkurat hatt flaks med turene til Anfield det siste året.

21.10.03 07:47

På de siste 15 månedene har Liverpool tapt sju hjemmekamper totalt. Møller har vært på seks hjemmekamper i samme periode, og fått med seg fem av de sju tapene.

- Jeg har vært Liverpool-supporter siden 1972, og var med å starte den norske supporterklubben i 1980. Dette er selvfølgelig det verste jeg har opplevd, sier han.

I fjor tapte Liverpool hjemme mot Celtic og Valencia i europacupen. Mot Manchester United og Manchester City i serien. Og mot Crystal Palace i FA-cupen.

- Jeg var til stede og så kampene mot Valencia, Manchester United, Celtic og Manchester City. Den eneste seieren jeg har sett på Anfield det siste året var mot Leeds. I år har jeg vært på en hjemmekamp. Mot Arsenal. Det ble også tap, sier en svært skuffet Møller til TV 2 Nettavisen.

Han er ikke imponert over det Liverpool har prestert det siste året.

- Resultatene er uakseptable. Personlig mener jeg at Liverpool er et svakere lag nå enn det vi var for ett og et halvt år siden. Vi er langt bak Arsenal og Manchester United. Det er fryktelig frustrerende for oss supportere, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.